FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO ”Haita” sexy » Iubitele și soțiile ”câinilor” impresionează alături de jumătățile lor: imagini incendiare

Rivaldinho se amuză cu Gabriela +9   FOTO
Rivaldinho se amuză cu Gabriela

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 00:00

Cu ele, Dinamo chiar s-ar bate la titlu! Fie că le sunt iubite, fie că le sunt soții, frumoasele din viața roș-albilor impresionează și primesc aprecieri pe rețelele de socializare.

Acolo unde elevii lui Contra nu se sfiesc să le prezinte lumii. Gazeta vă prezintă câteva dintre doamnele și domnișoarele care stau alături de fotbaliștii din Ștefan cel Mare, atât la victorii, cât și la înfrângeri.

Se anunță un an prolific pentru dinamoviști. Mai mulți componenți ai "haitei" așteaptă copii. În frunte cu directorul general Adrian Mutu, a cărui soție, Sandra, urmează să nască zilele viitoare, oferindu-i "Briliantului" un băiat.

Tot la fel, se vor mări și familiile lui Antun Palici, Steliano Filip și Rivaldinho. Dan Nistor tocmai este proaspăt tătic, Cosmina oferindu-i un băiețel. Mahlangu și Penedo sunt deja părinți.

Iubita lui Adam Nemec este un adevărat boom! Zuzana Kollarova, 24 de ani, este câștigătoare a Miss Slovacia în 2016 și a asistat la câteva meciuri ale golgeterului dinamovist.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  08 Aprilie 2017, 10:42
Postat de andy_2008 pe 08 Aprilie 2017, 09:36

Dinamovistii astia sunt belea,cea mai tare galerie,cele mai frumoase prietene,pacat ca pe teren sunt cei mai slabi.Propun infiintarea unui campionat al galeriilor si un concurs de MISSSSSS ca sa ia si Dinamo un trofeu anul acesta.

Eu știu că în ultimele 11 partide directe,am câștigat de 4 ori,voi o dată și atunci ajutați de arbitru și bară,dar tu ești orb și te ia gura pe dinainte,frustratule!

emilciutacu
emilciutacu  •  08 Aprilie 2017, 09:59
Postat de andy_2008 pe 08 Aprilie 2017, 09:36

Dinamovistii astia sunt belea,cea mai tare galerie,cele mai frumoase prietene,pacat ca pe teren sunt cei mai slabi.Propun infiintarea unui campionat al galeriilor si un concurs de MISSSSSS ca sa ia si Dinamo un trofeu anul acesta.

Esti cam daramat baiaete...Dinamo sigur va castiga cupa ligii !!! daca pe voi nu va ajutau arbitrii o **** era fcsb pe primul loc !! apropo in ce liga este steaua ? :)))))))))))))))))))

fcsb.86
fcsb.86  •  08 Aprilie 2017, 09:46

Foto "coperta" de stire este perfecta, cu zgarda aia la gat chiar se face legatura cu Dinamo fara nici un fel de confuzie :))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează