FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB

GALERIE FOTO Imagini de coșmar la Severin! Ivan s-a prăbușit inconștient pe gazon, sora lui a leșinat în tribună » Intervenție decisivă a lui Florin Niță

Foto: Capturi TV Dolce Sport +14   FOTO
Foto: Capturi TV Dolce Sport

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 21:12

În minutul 34 al partidei dintre CS U și FCSB, la 0-0, Andrei Ivan s-a prăbușit inconștient în urma unui duel aerian cu Mihai Bălașa. Florin Niță a fost primul care a ajuns lângă craiovean și l-a ajutat să nu-și înghită limba. Ivan și-a revenit și a reluat partida. 

Centralul Marius Avram nu a fluierat nici măcar fault la intervențuia lui Bălașa, însă a fost nevoit să întrerupă meciul în momentul în care a văzut că Ivan nu se ridică de pe gazon.


*Foto: Capturi TV Dolce Sport

Florin Niță a intervenit rapid, și-a scos mănușile și l-a ajutat pe atacantul oltenilor să nu-și înghită limba, înainte ca amulanța să pătrundă pe teren.

 


Foto: Capturi TV Dolce Sport

Văzând incidentul, sora lui Andrei Ivan, aflată la oficială, a acuzat o stare de leșin. Doi asistenți au dus-o la ambulanța intrată inițial pe teren pentru fotbalist, unde a primit îngrijiri medicale. 


Foto: Captură TV Dolce Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
observator_federal
observator_federal  •  10 Aprilie 2017, 06:59

Momcilovici, tot la un "duel aerian", l-a aruncat pe Dimitrov de era sa-si rupa gatul- faza horror de la meciul trecut de la Severin... Nici atunci nu s-a dat niciun cartonas. "Reteta" victoriilor FCSB cu Craiova este jocul dur, nesanctionat de arbitri. Asa joaca ei fotbal, cica.

grande.balaci
grande.balaci  •  10 Aprilie 2017, 00:11
Postat de nakamicius pe 09 Aprilie 2017, 23:00

Esti bolnavior prietene...

De realitate...

brandremist
brandremist  •  09 Aprilie 2017, 23:27

Omul ăsta n-ar trebui să arbitreze nici măcar în liga a doua. N-are nicio treabă cu sportul, e un pitic inept și penibil. Bine că nu i s-a întâmplat nimic grav lui Ivan. Iar Bălașa a mai avut o intrare criminală tot la Turbincă. Incredibil că a terminat meciul ăsta fără un galben. Avea dreptate Balint: o fi câștigat echipa care trebuia, dar arbitrajul a fost clar împotriva lui CSU. Dar ce să te aștepți de la Avram?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează