FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Liga 1 își ia adio de la cea mai sexy iubită de fotbalist » Mesaj emoționant de la Sara lui Diogo Salomao: „Vei rămâne în inima mea”

Sara Meireles +14   FOTO
Sara Meireles

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 11:08

Sara Meireles, iubita fostului fotbalist dinamovist Diogo Salomao, și-a luat la revedere de la România postând pe Instagram mai multe imagini cu locurile ei preferate: Parcul Herastrău, Therme, Castelul Bran, Sinaia, Centrul Vechi și Stadionul Dinamo.

Frumoasa portugheză, care este gravidă și trebuie să nască în următoarele săptămâni, are peste 13.000 de urmăritori pe Instagram, pe care îi răsfață de cele mai multe ori cu poze foarte sexy. Aceștia o compară în comentarii cu celebra Kim Kardashian, datorită asemănării fizice.

„Mulțumesc pentru tot! Mulțumesc prietenilor mei români pentru că mi-au arătat locuri frumoase din această țară, tradiții și m-au făcut să mă simt ca acasă. Mulțumesc fanilor lui Dinamo pentru mesajele drăguțe, nu voi uita niciodată scenografiile din meciurile mari. România, ai fost bună cu noi. Mulțumesc! Vei rămâne în inima mea pentru totdeauna drept un capitol valoros al vieții mele”, a fost mesajul postat de Sara Meireles pe Insta Story.

sara meireles 8 +15 FOTO

Diogo Salomao a plecat de la Dinamo după un an și jumătate. Mijlocașul ofensiv de 30 de ani merge în Arabia Saudită, unde a semnat cu Al Hazm, formație antrenată de Costel Gâlcă.

„Aceasta este prima mea poză în postura de «câine roșu». Acum, la un an și jumătate de când a fost făcută poza, e momentul să-mi anunț plecarea de la marele club Dinamo București. A fost o plăcere să reprezint aceste culori și acest simbol. Colegilor, staffului și suporterilor le doresc toate cele bune pentru viitor. Dinamo mă pierde ca jucător, dar voi rămâne fan până la moarte”, a scris Diogo Salomao pe Instagram.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
craz1est
craz1est  •  04 Februarie 2019, 17:47

Diogo , ai grija când merge Meireles la toaletă, sa-i ștergi din agenda telefonică pe Adi Mutu si Cristi Borcea, daca vrei sa ai o viata fericită. Mult noroc Diogo!

comedy.central
comedy.central  •  04 Februarie 2019, 13:21

Doi portughezi care iubesc România! Ce poate fi mai frumos! Mult succes Salo! Esti caine pana la moarte!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează