FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO LISTA lui Gigi » Steaua şi-a stabilit coşul de cumpărături pentru la iarnă

Alexandru Maxim, în duel cu Tănase +2   FOTO
Alexandru Maxim, în duel cu Tănase

Articol de - Publicat luni, 08 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 23:08

Steaua traversează o perioadă excelentă, dar Gigi Becali şi-a făcut lista cu ţintele pentru mercato-ul din iarnă.

Deşi patronul Stelei îi laudă pe toţi jucătorii lui Reghecampf, numele vehiculate de el pînă acum trădează capitolul pe care îl consideră insuficient de puternic: atacul.

Ce jucători ţinteşte Steaua pentru la iarnă:

Alexandru Maxim (22 de ani). Mijlocaşul ofensiv al Pandurilor l-a încîntat pe Gigi Becali după evoluţia din meciul naţionalei cu Andorra, scor 4-0, cînd a înscris un gol. Totuşi, transferul va fi greu de realizat. Gorjenii au anunţat că nu vor să se despartă de nici un jucător pînă la finalul campionatului, dar cu siguranţă steliştii vor porni negocierile la iarnă.

Fwayo Tembo (23 de ani). Jucătorul zambian a intrat pe lista Stelei după prestaţia excelentă din meciul cu Vaslui, scor 1-1. Gigi Becali i-a stabilit deja postul lui Tembo: "Vreau să joace al doilea vîrf la noi". Fotbalistul Astrei e obişnuit să evolueze în banda dreaptă, fiind un jucător rapid şi tehnic.

Alexandru Mateiu (25 de ani). FC Braşov s-a asigurat că Mateiu va pleca doar în urma unei oferte consistente şi i-au prelungit contractul mijlocaşului pe care Steaua a pus ochii. Mateiu evoluează pe postul de mijlocaş central şi în echipa lui Reghecampf ar fi la concurenţă cu Pintilii, Bourceanu, Prepeliţă şi Filip.

Paul Batin (25 de ani). Gigi Becali a devenit fan Batin, dar Mihai Stoica nu-l place pe atacantul Braşovului. "E puternic, e peste atacanţii noştri. Are viteză, e foarte elastic la gabaritul lui. E un atacant de calitate", aşa sună caraterizarea lui Batin făcută de patronul Stelei.
Atacantul Braşovului ar putea fi o soluţie bună pentru Reghecampf, avînd în vedere că poate evolua pe toate posturile în linia ofensivă. Ionuţ Badea l-a folosit la Braşov atît ca atacant lateral, cît şi ca vîrf împins.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (153)
stelist_1991
stelist_1991  •  09 Octombrie 2012, 01:03

catelu,ce cauti ma aici? da uh click mai bn pe stiri cu dinamo;) batin?lol! =)))

ciocaneanu
ciocaneanu  •  09 Octombrie 2012, 00:59

Bravo ciobane, eram sigur ca te saturi repede de bine. Prea joaca echipa, ia baga-te ceva mai intensiv peste ei si da-i peste cap. Iar te-a luat gura pe dinainte ca cine e Platini asta. E omul de la care vin banii ciobane si sa vezi arbitraje ce veti avea. Sa nu te aud ca te plingi!

maresalul2012
maresalul2012  •  09 Octombrie 2012, 00:23
Postat de imperator pe 09 Octombrie 2012, 00:03

Numai mă, văd că și-a mai revenit, ai văzut cu Rusescu ? S-a trezit din morți, exact cînd trebuia, dar ciobanu nu a zis mai nimic de el .

ba oricum machado si cu rocha sunt edegeaba ,trebuie jucat nila si in iarna adus un negroman pursange

Vezi toate comentariile (153)
Comentează