FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Mobilizare înainte de derby! Ionel Dănciulescu vinde bilete pentru meciul cu Steaua: "A venit momentul să-i batem" » Ce jucător al roş-albaştrilor l-a impresionat

Articol de - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 16:21

Managerul general al "cîinilor", Ionel Dănciulescu, a fost prezent astăzi la casele de bilete din "Ştefan cel Mare", unde a vîndut suporterilor tichete pentru meciul cu rivala Steaua, programat sîmbătă, 1 noiembrie, ora 21:00, pe Arena Naţională, în direct la Look Tv.

Danciu-gol a vorbit despre ultimele meciuri dintre cele două mari rivale, considerînd că este momentul ca Dinamo să îşi ia revanşa: "Indiferent de situaţia din clasament sau de forma jucătorilor, cînd vine vorba de eternul derby, ambele combatante se vor ridica la nivelul istoriei acestei confruntări, sînt sigur de asta.

Este adevărat că nu am mai cîştigat cel mai mare derby al României de ceva timp. E normal să se întîmple şi astfel de lucruri în viaţa unei echipe. Dacă ne aducem bine aminte, şi Steaua a avut o perioadă lungă de timp în care nu a reuşit să bată Dinamo.

Noi sperăm din tot sufletul să învingem de data aceasta Steaua. E timpul, cred eu. Sîntem foarte recunoscători suporterilor pentru faptul că ne susţin necondiţionat, dar e vremea să le dăm satisfacţii!".

"Sînmărtean e cel mai bun!"
Fostul atacant a analizat şi echipa actuală a Stelei: "E foarte greu să învingem Steaua, dar nu imposibil! După părerea mea, Sînmărtean este cel mai în formă fotbalist din campionatul României.

Bine, nu doar el! Steaua este formată în acest moment din jucători de valoare, cumpăraţi pe foarte mulţi bani, în mai mulţi ani şi roadele se văd".

"Înainte de fiecare derby eu intru în cantonament alături de jucători şi încerc să-i motivez, vorbesc foarte mult cu ei, le povestesc din experienţele mele"
Ionel Dănciulescu, manager general Dinamo

"Aşteptăm fanii la casele de bilete. Zilele următoare vor fi şi jucători, probabil voi mai veni şi eu"
Ionel Dănciulescu, manager general Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1745flo
1745flo  •  24 Octombrie 2014, 23:43
Postat de steaua1986forever pe 20 Octombrie 2014, 21:48

E o mare demnitate sa mananci mici la Rin, sa mergi la campanie electorala la ponta, etc....

Sau sa fi oaye sclava la cioban!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 Octombrie 2014, 21:48
Postat de 1745flo pe 20 Octombrie 2014, 19:25

De ce sa-i fie rusine? Ca din lipsa banilor avem o echipa slaba si cu toate astea suntem pe un loc onorabil in campionat? Rusine ar trebui sa va fie voua care aveti bani negri de la un patron infractor care va conduce de cupa gratii! Ati cumparat toata crema din tara asta pe bani grei si au venit niste fitebulgari si v-au umilit in fata intregii lumi! Asa ca fata de voi, niste slujbasi ai ciobanului, tot noi avem ceva mai multa demnitate!

E o mare demnitate sa mananci mici la Rin, sa mergi la campanie electorala la ponta, etc....

daculliber
daculliber  •  20 Octombrie 2014, 20:46

Sa fim sinceri: echipa nu joaca nimic, incepind cu o aparare haotica si terminind cu un atac impotent...Mi-e frica ca iar ne facem de ris...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close