FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Mulţescu "sudează" echipa în Poiană şi aşteaptă întăriri

foto: Bogdan Bălaş +8   FOTO
foto: Bogdan Bălaş

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 20:06

Dinamoviştii continuă pregătirea în Poiana Braşov, unde Gigi Mulţescu speră să aducă un plus de omogenitate. Antrenorul lui Dinamo aşteaptă în acest cantonament şi întăriri.

George Ţucudean se va alătura lotului "roş-albilor" şi îi va garanta antrenorului o soluţie bună pentru ofensivă. Ciprian Marica s-a antrenat şi azi alături de "cîini", dar Mulţescu nu poate visa ca atacantul să semneze cu echipa sa.

Între timp, Marica a intrat în atenţia Stelei. Detalii AICI

Atacantul ivorian Kevin Zougoula este aşteptat la finalul săptămînii să semneze cu Dinamo.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
xftw
xftw  •  29 August 2013, 17:43
Postat de chronic pe 29 August 2013, 08:50

astia sudeaza echipa pt UCL? ca nu m-am prins..... aaaaa....o sudeaza ca peste 2 ani dinamo sa fie peste steaua....got it :) negoitza o luam la vale rau de tot!!! 30 mil din UCl 10 mil din chiriches.....iar tu cumperi de pe plantatii de bananieri si tot felul de rebuturi care au dat chix la echipe no name! hai si cu marica la steaua sa le dam la m*** la toti!!!!

Am inteles,Steaua face bani. Dar sa fim seriosi,crezi ca macar 30% din acei bani raman in conturile echipe? Sau ajung la vedeta Jilavei?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 August 2013, 13:46
Postat de capca1 pe 29 August 2013, 13:10

Păi, după ce termină de sudat, să-şi angajeze câţiva fierari-betonişti, pentru cofrag şi să-i îngroape în ciment pe toţi fundaşii, ca şi-aşa ăia-s "beton armat "!!!

Iar ai vrut sa fii inteligent si iar nu ti-a iesit ! "Fierarii-betonisti", se ocupa cu altceva decat cu cofrajele, iar faptul ca ai considerat apararea lui Dinamo "beton -armat" , ma bucura ! De altfel sa primesti 5 goluri in 6 meciuri e un procent mai bun decat 4 goluri in 4 meciuri !

capca1
capca1  •  29 August 2013, 13:10

Păi, după ce termină de sudat, să-şi angajeze câţiva fierari-betonişti, pentru cofrag şi să-i îngroape în ciment pe toţi fundaşii, ca şi-aşa ăia-s "beton armat "!!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează