FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Peste tot acasă » Steliştii sînt înconjuraţi şi în Italia de o mulţime de suporteri

Articol de , - Publicat miercuri, 25 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 24 iunie 2014 20:21

Spania, Austria, Anglia, iar acum Italia. Indiferent unde aleg roş-albaştrii să se pregătească au parte de aceeaşi atmosferă familiară.
După ce ani buni au preferat să meargă în cantonamentele de vară în Austria, acum campionii au ales Italia, mai exact regiunea Valle d'Aosta, situată în nordul Peninsulei.

Ca şi în Spania, Steaua e la fel de iubită. Românii care o simpatizează parcurg zeci şi chiar sute de kilometri pentru a fi alături de favoriţii lor. Unii aleg să vină la antrenamente, alţii la meciurile amicale, aşa cum s-a întîmplat cu Chiasso, însă nu există acţiune a Stelei în Italia la care fotbaliştii şi cei din staff-ul tehnic să nu acorde minute bune pentru autografe şi fotografii cu fanii.

Uneori, românii le aduc cîte un cadou, un tablou sau nişte iconiţe, aşa cum a procedat un preot care slujeşte în Aosta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
aius
aius  •  26 Iunie 2014, 08:49

at6at stie presa sa pupe-n khur pe rumegatoare! bai hidiotilor ,orice echipa romaneasca peste hotare ,tot asa este privita!

spivak
spivak  •  25 Iunie 2014, 18:14

... şi singuri împotriva tuturor, aşa e? Eu ştiam că ŢSKAKA are repertoriul ei, nu e nevoie să-l fure pe al altora. Toată planeta ştie scandarea clasică din Ghencea: CEAUŞESCU ŞI POPORUL!

supereduardo10
supereduardo10  •  25 Iunie 2014, 14:56

3 prapaditi de simpatizanti ce stire fenomenala :)) ...pai cum dr sa nu vina niscaiva romani la stadion daca s-a terminat sezonul capsunilor? :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează