FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Pintilii e OFICIAL al Stelei » Preţul plătit de Becali: Răduţ împrumut plus bani

foto: Alex Nicodim +2   FOTO
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 17:00

UPDATE 15:50 Steaua va plăti 600.000 de euro plus Mihai Răduţ sub formă de împrumut în schimbul transferului lui Mihai Pintilii în Ghencea. "Pintilii a semnat pe patru sezoane cu Steaua. Am plătit 600.000 de euro plus TVA şi îl împrumutăm şi pe Răduţ un sezon acolo. Pe Răduţ doar îl împrumutăm, nu îl cedăm", a spus Becali pentru Mediafax.

UPDATE 15:40 Mihai Pintilii a parafat contractul cu Steaua şi e oficial jucătorul roş-albaştrilor. Mijlocaşul de 27 de ani a semnat o înţelegere pe 4 ani.

UPDATE 14:30 Mihai Pintilii a ajuns la Palat, acolo unde se va întîlni cu oficialii Stelei şi va semna contractul cu roş-albaştrii. Noul jucător al Stelei a suferit de o afecţiune la tendon şi va putea reveni la antrenamente abia pe 8 iunie, cu 3 zile înaintea reunirii lotului lui Reghecampf.

UPDATE ora 13:15 Mihai Pintilii a trecut cu bine vizita medicală şi e aşteptat la Palat pentru a negocia cu Gigi Becali suma pe care va semna cu Steaua. Jucătorul e aşteptat să ajungă la biroul patronului stelist în jurul orei 14:00.

UPDATE
Pintilii face vizita medicală în acest moment şi este aşteptat la Palat, dacă trece cu bine de vizita medicală, ca să negocieze suma pe care semnează.
____________________________
Mihai Pintilii, 27 de ani, a ajuns astăzi la Bucureşti pentru a negocia trecerea sa la echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

După ce roş-albaştrii s-au înţeles cu cei de la Pandurii pentru transferul mijlocaşului pentru jumătate de milion de euro şi împrumutul pentru un an al lui Mihai Răduţ la Tîrgu-Jiu, mai lipseşte doar semnătura lui Pintilii pentru ca înţelegerea să fie parafată.

Cel mai bun mijlocaş din Liga întîi conform firmei de monitorizare InStat, Pintilii a mai trecut prin Ghencea. În 2007, acesta a fost pentru două săptămîni în lotul roş-albaştrilor, dar atunci nu l-a convins pe Hagi să-l oprească la Steaua.

Nu a fost însă prima aventură a lui Pintilii cu Hagi antrenor. În 2006, cînd "Regele" pregătea pe Poli Timişoara, Pintilii a fost propus bănăţenilor. El evolua atunci la Lugoj şi era unul dintre cei mai promiţători mijlocaşi. Hagi nu a fost convins nici atunci de calităţile lui Pintilii şi l-a refuzat! Internaţionalul a mers atunci la Jiul, unde a evoluat timp de 3 ani.

Citeşte şi: Cei mai buni mijlocaşi sînt ai Stelei! » Roş-albaştrii au convenit cu Pandurii pentru transferul lui Pintilii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Iunie 2012, 22:43

Atata a *dat* CFR-ul pentru Deac .Si totusi...... In plus cand l-a vandut a luat pe el trei milioane euro. Pentru Steaua ( de azi) e bun si Pintilie asta...

booba
booba  •  30 Mai 2012, 20:13

Si de ce trebuie sa citim asta pe Violamania??? Pe mine nu ma intereseaza de oi sau alte jivine.

kand
kand  •  29 Mai 2012, 23:01

va plati Steaua banii aia numai in mintea voastra de jurnalisti... SA ARATE BECALI EXTRASUL DE CONT!!!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează