FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Prezentare » Axente: "E greu cu Niculae şi cu Dănciulescu, dar am încredere în mine!"

Axente (dreapta) și Scutaru arată cu ce numere vor evolua în roș-alb (foto: Cristi Preda) +5   FOTO
Axente (dreapta) și Scutaru arată cu ce numere vor evolua în roș-alb (foto: Cristi Preda)

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 iulie 2012 14:47

Atacantul Mircea Axente (25 de ani) şi stoperul Cristi Scutaru (25 de ani), ambii sosiţi din postura de jucători liberi de contract după ce şi-au reziliat înţelegerile cu Poli Timişoara, au fost prezentaţi azi, oficial, la Dinamo.

Axente va avea viaţă mai grea în ofensivă, acolo unde Dănciulescu, Niculae, Alexe, Andrei Cristea şi Ţucudean se luptă pentru un loc de titular. "Concurenţa este benefică pentru echipă. dificil cu Niculae şi Dănciulescu, cei mai buni atacanţi din România, dar am încredere în mine că mă pot impune printre titulari. Am găsit un grup unit şi frumos la Dinamo, mă bucur că am fost dorit aici şi că am semnat, sper ca împreună să cîştigăm trofee!", a spus Mircea.

"Vass nu ştie istoria României!"
Scutaru mai are de recuperat din punct de vedere fizic pînă să se poată impună printre titulari. El a zis: "Mă bucur că domnul Bonetti are o părere bună despre mine, mai am de recuperat din punct de vedere fizic şi îmi doresc să răsplătesc încrederea celor care m-au adus aici. CFR are o echipă bună, dar nu ne este frică de ei. Am auzit că Vass a spus că oraşul Cluj este unul unguresc, cred că nu cunoaşte istoria României şi de aceea a zis asta!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
biancorossi
biancorossi  •  13 Iulie 2012, 18:58

da scutaru la declaratii de zici ca a fost transferat pe postul de secretar general al clubului. mdea. sa vedem ce fotbalist este caci tare mi-e teama ca nu face multi purici pe la dinamo nici gargaragiul asta. cat despre partea cu vassilika ala este corecta observatia. omul s-a aflat in eroare intelectuala, sau se fla dupa un consum excesiv de koka.

neuercainerosu
neuercainerosu  •  13 Iulie 2012, 17:19
Postat de omgwtfbbq pe 13 Iulie 2012, 17:03

moama 8 goluri in liga a 2-a, MANCATI_AS .... valoare

Tu pe cine vroiai sa aducem, pe Zlatan Ibrahimovic?

biid
biid  •  13 Iulie 2012, 17:18

Daca este vorba de teama,nu va aprob.Daca este vorba de modestie,este perfect.NU AVETI VOIE SA NU VA AFIRMATI !!!.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează