FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

FOTO Protest în fața stadionului Ghencea! Bannere afișate de fani: "Stop! Nu distruge echipa!"

Foto: Alin Grigore +6   FOTO
Foto: Alin Grigore

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2016 13:43

Suporterii Stelei nu mai acceptă situația în care a ajuns echipa și au apelat la proteste spontane.

15 fani de la noua formata facțiune Old Fans sunt în fața stadionului Ghencea și cer ca Gigi Becali și reprezentanții MApN-ului să ajungă până la urmă la un consens în ceea ce privește sigla.

"Vrem să se termine acest scandal. Echipa nu se identifică în aceste certuri dintre cele două părți. E prea mult! Ajunge! Nouă nu ne-a dovedit nimeni, nimic! Singurul care a ieșit cu niște acte în față a fost Becali. Armata nu a făcut nici un pas. Echipa are nevoie de suporteri. Ne dorim sigla înapoi, nu ne place actualul desen, nu ne reprezintă.

CSA să vină cu niște documente și să ne arate că Steaua lui Gigi nu este cea adevărată, așa cum susțin alții pe la televizor", a zis Cătălin Biriș, unul dintre protestatari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
lpep
lpep  •  13 Mai 2016, 08:27
Postat de robotzel pe 12 Mai 2016, 14:43

eu am urmatoarea idee. daca becali este un hot (in multe situatii chiar este) atunci armata sa puna mana sa faca echipa si sa porneasca cu ea din orice liga si sa ajunga in prima liga. dupa ce ajunge in prima liga sa faca bine si sa ne arate cum o sa joace in europa. daca reusesc este bine. daca nu sunt in stare sa faca ce am spus mai sus sa cedeze drepturile catre cineva si sa lase sa existe aceasta echipa. mapn-ul nu face altceva decat sa distruga echipa asta, numele si istoria. ei de fapt vor doar BANI!

Armata nu are bani sa întretina o echipa, nici macar la nivel de Divizia C.

blade_mrn
blade_mrn  •  12 Mai 2016, 16:25

Astia de la armata sunt pusi pe distrugere...becali e un mare idiot...dar nici cu fripturistii astia nu mi e rusine....

931319036902966
Stoica Ionel  •  12 Mai 2016, 15:18

Pacat pt. suporterii bucuresteni ai echipei *** Asta trebuia facut de la primele actiuni ale armatei, nu sa astepte sa piarda Becali echipa! Si asa in ceasul 12 par sa fie o mana de oameni sporadici!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează