FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

FOTO Răbdare de Moş Crăciun » Meciul caritabil dintre echipa lui Paul Papp şi cea a lui Claudiu Keşeru s-a terminat cu sesiuni record de autografe

Claudiu, blocat de fani pentru poze +4   FOTO
Claudiu, blocat de fani pentru poze

Articol de - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 decembrie 2014 21:53

Jucătorii au împărţit cadouri copiilor, iar Claudiu a trebuit să stea aproape un ceas pentru a semna sau a face poze alături de fani. "N-ai scăpat nici un spectator!", l-au tachinat colegii.

Prima înfruntare "Papp&friends" vs "Keşeru&friends" a însemnat, la Dej, un spectacol total, cu un final emoţionant. Prezenţa celor doi stelişti şi a prietenilor lor a făcut ca Sala Sporturilor să se umple pînă la refuz. Iar peste 100 de locuri au fost ocupate chiar de copiii pentru ajutorarea cărora s-a organizat partida caritabilă.

Eroii de pe parchet au fost Keşeru (6 goluri) şi Florescu (5 goluri). Claudiu a izbutit seria în prima repriză, repetînd şi în cadru indoor celebra goleada bifată la 6-0 cu Pandurii. Papp a închis meciul cu un penalty marcat în ultimele secunde, cînd tabela a consfinţit un 10-10 de salon. Dar o remiză consfinţită după reuşite deosebite, execuţii inedite sau parade incredibile ale portarilor.

După finalul confruntării, toţi jucătorii au intrat însă în pielea lui Moş Crăciun. Au împărţit sutelor de copii cadouri, au oferit autografe şi s-au fotografiat cu micii sau marii admiratori. Recordul absolut l-a reuşit Keşeru. Atacantul Stelei a fost efectiv sufocat de fani şi a stat aproape o oră pentru a onora absolut fiecare cerere! N-a refuzat pe nimeni, chiar dacă la final părea mai epuizat decît după un meci de Europa League. :)

800 de lei a fost preţul cu care s-a vîndut la pauză, la licitaţie, o minge purtînd autografele tuturor jucătorilor prezenţi la acţiune

Ce jucători au participat
Papp, Keşeru, Ad. Popa ( Steaua), R. Costin, Bucşa (U Cluj), Mitrea (Viitorul Constanţa), A. Cordoş (Dinamo), P. Anton (Pandurii), Sg. Buş (ŢSKA Sofia), Ov. Fărcaş (ex-antrenor Unirea Dej), Grozavu (antrenor FC Botoşani), Florescu (Astra), Vaşvari (FC Botoşani), Bălace (Poli Timişoara), Sabo (Someşul), Bădan (ex-portar Oţelul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează