FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Rapid şi-a lansat FanShop-ul online » Deocamdată, prin "rafturi" bate vîntul :)

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 martie 2012 16:12

Aşa cum oficialii clubului au promis în urmă cu două săptămîni, gruparea din Grant a intrat şi ea oficial în grupul echipelor care au un magazin virtual pentru suporteri.

FanShop-ul alb-vişiniu este online de astăzi. Pe site-ul oficial al Rapidului a apărut trimiterea "Fan Shop" care printr-un clik te duce direct în magazinul online. Problema e că, odată ajunşi acolo, suporterii nu prea au deocamdată ce să-şi cumpere.

În afara unui tricou alb cu sigla Rapidului, nici un alt produs din puţinele prezentate nu apar ca fiind în acest moment pe stoc. Giuleştenii trebuie să-şi aprovizioneze cu marfă mai ales rubricile destinate articolelor pentru femei şi copii, unde nu e trecut nici un produs.

În paralel, va continua să funcţioneze şi FanShop-ul de la stadion, însă nici acela nu este deocamdată aprovizionat mai bine.

Citește și:

Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (6)
razvan__fzr
razvan__fzr  •  06 Martie 2012, 19:02
Postat de zavaidoc pe 06 Martie 2012, 16:45

Ce urata arata site-ul, asa de saraci. :)))) Urate culori au c_ioroii

Bine ca are oaia culori mai frumoase.Du-te la pascut si nu-ti mai pierde vremea pe aici.

stefan888
stefan888  •  06 Martie 2012, 17:46

=))))))) ii doar in teste ma !!!!!!! fereasca D-zeu ce tampiti , nici macar oficial nu-i lansat , lipsa de subiecte

unurt1
unurt1  •  06 Martie 2012, 17:31

Ziaristii de pe vremuri: Articole gandite, prezente la orice meci, nopti pierdute pentru a scrie un articol, poze inedite Ziaristii de astazi: Zile petrecute numai pe facebook, stiri din postari pe forumurile suporterilor si pe facebook, poze de pe net, articole de mantuiala. Mai bine citesc articole ale lui Ioan Chirila, decat prostiile de astazi. Thumbs up daca ganditi la fel !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează