FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

FOTO Să zboare şepcile! » Fanii Universităţii Cluj au lansat a doua ediţie a cărţii "Şepcile Roşii"

Foto: Vakarcs Lorand +9   FOTO
Foto: Vakarcs Lorand

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 aprilie 2013 21:13

Astăzi, înaintea meciului cu Gaz Metan, volumul va ajunge pe Cluj Arena pe calea aerului, cu ajutorul unui paraşutist.

Fanii Universităţii Cluj din cadrul Asociaţiei "Şepcile Roşii 1919" au primit acceptul soţiei regretatului gazetar sportiv Ioan Chirilă de a reedita cartea scrisă de acesta la începutul anilor '70, "Şepcile Roşii".

Evenimentul, la care au participat foste glorii ale clubului clujean, dar şi cei mai mici fotbalişti ai alb-negrilor, a avut loc ieri, în Sala de Conferinţe a stadionului Cluj Arena. S-a cîntat primul imn al Universităţii, cel din 1919, dar şi imnul studenţiei, Gaudeamus igitur. Apoi, în sală s-a scandat în cor "Haide U!".

Cartea va fi lansată şi din avion
Pentru astăzi, fanii Universităţii au pregătit o altă surpriză. Volumul "Şepcile Roşii" al lui Ioan Chirilă va poposi pe gazonul stadionului Cluj Arena din aer. Cu 30 de minute înainte de startul meciului "U" - Gaz Metan, mai exact la ora 20:00, un paraşutist va aduce în incinta arenei cartea cea mai de preţ a fiecărui fan al Universităţii.

"Şepcile Roşii este una din cărţile de suflet ale Universităţii Cluj, scrisă de un titan, Ioan Chirilă, pe baza poveştilor unui alt titan, dr. Mircea Luca" (Călin Mişan, preşedinte Asociaţia "Şepcile Roşii 1919")

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
numaiu1919
numaiu1919  •  19 Aprilie 2013, 16:07

Una dintre cele ai frumoase seri din viata mea! Haide ”U”!

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  19 Aprilie 2013, 11:09

Foarte frumos gestul asociatiei si ma bucur mai ales cand vad multi copii acolo,cu siguranta dupa ce vor citi cartea vor fi si mai atasati de acest club decat au fost pana in acel moment!

frankiewilde
frankiewilde  •  19 Aprilie 2013, 11:09

PENTRUNOIDOARUCLUJCONTEAZA!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează