FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHIAJNA 2-1

FOTO Sărbătoare pe teren şi în vestiarul Rapidului după 2-1 cu Chiajna: ”Să vină banii şi berea!”

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 iulie 2013 00:50

Rapidiştii au sărbătorit ca şi cum ar fi promovat acum în Liga 1, cu horă pe teren şi în vestiar, de unde masonul Cristescu a ieşit mirosind ca după un duş cu bere.

Giuleştenii au încins în Ştefan cel Mare un party ca la Botoşani, unde formaţia din Moldova a obţinut prima promovare în Liga 1 din istorie. Fotbaliştii au învîrtit hora pe teren, în faţa suporterilor, imediat după ce Alexandru Tudor a fluierat finalul partidei şi distracţia a continuat în vestiar, cu Pancu şeful evenimentului.

Atacantul-veteran, campion în România cu Rapid şi în Turcia cu Beşiktaş, a mai găsit chef de sărbătorit o menţinere în Liga 1, la 35 de ani, într-un vestiar plin cu copii precum Vasile, Stoica, Ioniţă şi Coman. Şi înconjurat de noua conducere, Nicolae Cristescu şi Grigore Sichitiu.

Patronul a încercat să cînte cu jucătorii, dar aceştia au schimbat melodia, "Să vinăăă baaniii!", şi l-au stropit cu bere pe masonul-proprietar al Rapidului. Sichitiu a ţinut tonul scandărilor şi s-a blocat în momentul în care a ieşit din vestiar şi s-a oprit în faţa microfoanelor. A deschis gura, a scos un sunet "a" şi a trecut mai departe cînd a realizat că-şi pierduse vocea. Fotbaliştii au continuat să petreacă în vestiar cu bere şi cu cîntece ale galeriei.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (65)
ucluj2011
ucluj2011  •  14 Iulie 2013, 17:13
Postat de red77 pe 14 Iulie 2013, 09:54

rapidul s-a murdarit singura acceptand acest meci ! o mizerie ! si cand apare si rada , de altfel un fel de mimi cu si mai putina personalitate si mai face si misto de altii care si-au platit taxele si impozitele si datoriile parca iti vine nu s tiu cum !

Hai ca vorbesti a paguba ca sa te afli in treaba, Rapidul nu sa murdarit cu nimic. Rapidul nu a cerut nimic. A fost un meci si nu puteau sa nu se prezinte pentru ca sint fotbalisti. Si ar fi fost sever sanctionati. La fel ar fi facut si "U" si UTA si DInamo si oricare echipa. Hai sa nu mai facem valuri pe uscat. oricum , se va judeca la TAS , Rapidul va avea cistig de cauza pentru ca nu a fost nimic ilegal si ei si-au cistigat drptul PE TERN de a juca in Liga I... si atunci nu o sa mai coctodaceasca nimeni nimic. hai sa nu vorbim numai ca sa ne aflam in treaba si sa incercam sa punem in spate Rapidului ceva ce nu este cazul.

suntfericit
suntfericit  •  14 Iulie 2013, 14:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tu n-ai inteles ca asta de ''elita'' este un cocalar care sa de stelist,este un ironic care vrea sa arate ca noi stelistii suntem manelisti.Asta e croncan din neamul vostru.

suntfericit
suntfericit  •  14 Iulie 2013, 14:02
Postat de apokalyps pe 14 Iulie 2013, 11:13

da-l in judecata pe Copos daca esti asa frustrat din cauza asta.Jucatorii au ramas pentru ca iubesc clubul.La echipa aia a ta pe care nu o sa o mai sustii daca pierde un meci,jucatorii ar fi plecat dupa 2 luni neplatite

ciupalacu'lu peste,cum ma n-au vrut sa plece!?Au facut greve,au fugit pana acum 20 de jucatori!Tu,esti pe treaba ta?

Vezi toate comentariile (65)
Comentează