FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI 0-1

FOTO Scene incredibile la meciul Steaua - FC Vaslui » Lacrimi de copil, prostie de steward

Micul stelist a pictat cu grijă mesajul pentru idolii săi. +7   FOTO
Micul stelist a pictat cu grijă mesajul pentru idolii săi.

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 10:17

Observatorul Nedelescu şi stewarzii "au luptat" să le confişte un banner unor copii care au izbucnit în lacrimi. "Vrem şi noi ceva: Steaua campioană", scriseseră puştii.

Cenzura mesajelor de pe stadioane a mai produs un moment penibil. Un grup de copii care ocupă de obicei primul rînd al tribunei 0, chiar deasupra băncilor de rezerve, a apărut cu un banner. "Vrem şi noi ceva: Steaua campioană", au scris copiii. Mesajul i-a scos din sărite pe stewarzi şi pe observatorul Gheorghe Nedelescu. Le-au luat inscripţia puştilor, care au izbucnit în plîns. A apărut un adult, uimit de scenă: "De ce luaţi ăla? Că nu scrie nimic rău pe el!".

"Nu e pe lista cu bannerele admise pe care ne-a dat-o clubul", a explicat observatorul. Lista conţine, în general, mesaje care urmează să fie afişate de galerii, deci copiii chiar nu prea aveau cum să participe. Şi nici n-au priceput ce li se cere, aşa că au continuat să plîngă. Nedelescu s-a apropiat de unul dintre ei şi l-a mîngîiat pe cap, ca să-l liniştască: "Uite, ţi-l dau înapoi, dar dacă-l mai afişezi, te dau afară din stadion!". Copilul l-a ascuns, şi-a şters lacrimile şi a rămas să vadă meciul.

Le-a răspuns pe Facebook: "De ce? Cu ce am greşit?"
Puştiul al cărui banner a fost confiscat de stewarzi a fost eroul unui material apărut acum cîteva zile în Gazetă. Atunci, el a fost unul dintre copiii care s-au fotografiat cu Cupa UEFA alături de un puşti rapidist şi de Dani Coman şi Sorin Paraschiv, eroi ai "sfertului" UEFA din 2006. Pe copil îl cheamă Marius, are 9 ani, e junior la una dintre grupele trupei din Ghencea şi e nelipsit la meciurile echipei sale. Cînd a ajuns aseară acasă a postat un mesaj pe facebook: "Am stat toată ziua să lucrez la acest banner. Am murdărit şi gresia şi m-a certat mami, dar oamenii de ordine l-au luat. De ce? Cu ce am greşit?"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
sakin
sakin  •  21 Aprilie 2012, 23:01

Atat timp cat observatorii sunt de pe vremea comunismului, nu o vom duce mai bine... Tot astept sa plece Mircea Sandu si Mitica Dragomir si sa vina fosti jucatori de nationala, gen Gica Popescu, Hagi, Dan Petrescu (asta tanar) sau altii... Oameni care stiu cu ce se mananca fotbalul si au experienta internationala, nu oamenii care au fost pe la Scornicesti sau mai stiu eu unde sau care au atins apogeul la Sp. Studentesc...

adialyssa
adialyssa  •  21 Aprilie 2012, 22:07

pustiule, sant niste prapaditi ,fiecare e liber sa-si sustina echipa

seby2188
seby2188  •  21 Aprilie 2012, 20:24

Mitica sa ne pupi la putulica:)))!!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează