FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 1-1

FOTO Se tem de cuţit » Pancu a părăsit accidentat terenul şi e suspect de ruptură de ligamente

Pancu a părăsit pe brațe terenul de joc +21   FOTO
Pancu a părăsit pe brațe terenul de joc

Articol de , - Publicat duminica, 04 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 martie 2012 22:35

Pancone a părăsit terenul accidentat şi e suspect de ruptură de ligamente, situaţie în care ar trebui să se opereze.

Rapidiştii riscă să rămînă pînă la final în doar doi atacanţi: Sburlea şi Ioniţă. Asta după ce Daniel Pancu (34 de ani), cel mai bun marcator al giuleştenilor în 2011, a părăsit terenul accidentat. În minutul 27, la o fază la mijlocul terenului, Pancone s-a prăbuşit pe gazon şi a cerut imediat înlocuirea, făcînd semn către Răzvan că pentru el s-a terminat.

Vezi în GALERIA FOTO
imagini cu accidentarea
lui Pancu!

Atacantul de 34 de ani a acuzat dureri mari la genunchiul drept şi alb-vişiniii se tem că ar fi vorba de operaţie: "I-au fost afectate ligamentele, sperăm să nu fie ceva serios. Luni va face un RMN". În locul său, în teren a fost trimis Alexandru Ioniţă, atacant revenit în această iarnă, sub formă de împrumut, de la Koln. Copos a încercat să mai aducă încă un vîrf, dar preşedintele Constantin Zotta s-a opus: "Ar fi prea mulţi, patru jucători pe un singur post. S-ar agita spiritele în vestiar, n-are sens".

Dacă Pancone va avea nevoie de operaţie, atunci meciul de aseară ar putea să fi fost ultimul pentru el în tricoul Rapidului. Angajamentul său expira peste trei luni şi pînă acum nu i s-a oferit prelungirea.

6 goluri a marcat Pancu pentru Rapid în acest sezon, fiind golgeterul echipei, la egalitate cu Herea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
spectatorul
spectatorul  •  04 Martie 2012, 12:16
Postat de scaiualcar pe 04 Martie 2012, 01:43

Ce gunoi de om sunt. Ma bucur ca ca pancu si-a rupt ligamentele si se va retrage din fotbal. "Uite-l cum moareee... si-n catarg ni se falfaaaaaieeee!" Muje!

Esti mult prea prost, du-te si impusca-te.

varanga53
varanga53  •  04 Martie 2012, 12:00

Cand ai un singur atacant de valoare,am zis PANCU,e greu sa castigi !Daniel,iti urez din suflet insanatosire grabnica! Fara tine,Rapidul e IMPOTENT !

kily
kily  •  04 Martie 2012, 08:42

lasa, ca'l are puradelu' pe finutzu surd...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează