FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID

FOTO Spectacol incendiar în tribune » Galeriile din nou la înălţime pe Naţional Arena

Atmosferă incendiară la derby Foto: Alex Nicodim +6   FOTO
Atmosferă incendiară la derby Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 24 septembrie 2012 21:29

Suporterii Stelei şi ai Rapidului au făcut spectacol pe Naţional Arena.

Fanii "roş-albaştrilor" au pregătit o coregrafie spectaculoasă pentru derby-ul cu Rapid, însoţită de mesajul: "Din pasiune pentru culori!". De partea cealaltă, cei 2.500 de fani rapidişti au venit îmbrăcaţi în tricouri special confecţionate pentru această partidă. Giuleştenii au purtat tricouri albe cu o cruce vişinie pe piept.

Click aici pentru VIDEO de la meci!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
gerula666
gerula666  •  27 Septembrie 2012, 21:42
Postat de snoopmind pe 25 Septembrie 2012, 08:07

ba nu va e rusine ca va da safta tonu? ce imnuri aveti la pauza, SUNTETI PENIBILI !!!! v-am dominat sonor si asa va fi cat vom mai trai

astia-s tenori cu totii din galerie de la cRapid. Cei drept 'tziganusii' sunt talentati la muzica :)))

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  25 Septembrie 2012, 18:48
Postat de ucluj2011 pe 24 Septembrie 2012, 22:44

Asta cu "Din Pasiune Pentru Aceste Culori" este "furata" dintr-un cintec al rapizilor foarte vechi care la un momendat spunea (cintecul) despre stelisti ca "Suntetzi fani pentru Cupe si Flori/ NOI , Din PASIUNE pentru Aceste Culori"... lucru PERFECT ADEVARAT. Acel mesaj in nici un caz NU se potriveste suporterului stelist.

Cele 2 cantece ale lor sunt copiate de la Rapid. Ala cu boala pe tigani, pe care il urla Safta in difuzoare e copiat dupa cantecul nostru "Trup si suflet noi vom fi mereu pentru Rapid" Inca unul e plagiat dupa "Rapid, clubul nostru drag, ce mult te iubim/ La bine si la rau fluturam steagul alb-visiniu", in primul vers au pus 5teaua in loc de Rapid si in loc de versul al doilea au pus Steaua e, steaua e, ca era greu de tinut minte. Jalnici...

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  25 Septembrie 2012, 18:33
Postat de fcd18 pe 24 Septembrie 2012, 23:11

Îmi pare rău, dar noi facem atmosferă mai frumoasă când suntem 200 de stadion, decât voi când sunteţi 45 de mii. Mi-ar fi ruşine să mai deschid gura după ce prestaţie aţi avut îns eara asta. Sunteţi singura galerie considerată mare din ţara asta, care ia tonul de la crainicul stadionului. Aşa ceva e cel puţin la fel de ruşinos ca a te conecta la staţia de amplificare a stadionului, cum ştim bine că făceau tovarăşii maghiari în trecut.

steaua nu are galerie, are crainic. punct. nu ai cu cine discuta pe subiectul asta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează