FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDIŞTI.RO

FOTO » Şumudică şi Dinu Gheorghe au discutat despre viitorul lor la Rapid. Vezi AICI imagini!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2010 00:00

Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică s-au întîlnit pentru a discuta despre viitorul lor la Rapid. Preşedintele a lipsit de la meciul cu Victoria Brăneşti, cîştigat de alb-vişinii cu 7-1 şi, chiar dacă nu a oferit vreo declaraţie presei, se pare că Dinu Gheorghe este decis să părăsească Rapidul. Şumudică i-a dedicat victoria.

Marius Şumudică, adus de preşedintele giuleştenilor în Grant, se vede nevoit să demisioneze şi el, dacă Dinu Gheorghe alege să nu mai continue.

Supărat că George Copos nu a plătit salariile pe luna august către jucători şi, se pare că patronul nu s-ar fi ţinut de cuvînt să plătească nici cele 1,5 milioane de euro Braşovului, pentru Mihai Roman şi Sabrin Sburlea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
cismasuciprian
cismasuciprian  •  28 Septembrie 2010, 14:44

nu pleaca nimeni nicaieri...poate doar astia mari redactori ziaristi astia care liucreaza in presa stelistii astia......abia peste catyva ani va fi independenta in presa ca acum totii depind de gigi si de ste_oaia.....eu le dau la muiew din motru la totii din gs_p.roo si spo_rt.roo cine mai vrea sa le de a? :)))

1967rapid
1967rapid  •  28 Septembrie 2010, 02:07

...stai linistit, deocamdata!...i-a intrat cosmaru”n... cont...ceea ce e mult mai dureros pentru el! ...Vama, cel mai bun presedinte de club din Romania nu e nascut ieri!...e sulfa batrana si cordita... si-a gasit beleaua copos... are cosmarul de serviciu chiar in club, pe post de presedinte!...utecistu` cred ca va apela la psiholog curand, daca mai castiga ai nostrii doua meciuri de maniera asta!...ii pune Vama piciorul pe cap definitiv. Vama,fa-ti treaba!...si terorizeaza-l pe meschin:)

gio1
gio1  •  27 Septembrie 2010, 23:04

copoase, daca pleaca astia doi,o sa ai un cosmar de la noi!ce muiandrina isi ia steaua de la noi va fi nimic fata de ce ai sa patesti tu! ne invitam si la tine in Dorobanti,asa ca pregateste fursecurile!da-ti si cu niste frisca sa nu te doara cind iti intra cosmaru'

Vezi toate comentariile (21)
Comentează