FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS MIOVENI 4-0

FOTO Trei decizii controversate au dus la trei goluri ale Rapidului

Mingea l-a lovit în braţ pe Cassio la primul gol (Captură: DigiSport 1) +3   FOTO
Mingea l-a lovit în braţ pe Cassio la primul gol (Captură: DigiSport 1)

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2011 20:49

"Centralul" Adrian Ilyes a judecat în favoarea Rapidului trei faze importante la partida cu CS Mioveni, scor final 4-0. Toate cele trei faze au dus la marcarea a cîte un gol de către giuleşteni.

1) Henţ la primul gol?
Rapid a deschis scorul în partida cu Mioveni în minutul 10, prin Mihai Roman.

Fundaşul argeşenilor, Adrian Iordache, a încercat să degajeze, însă mingea l-a lovit în faţă pe celălalt apărător central Dan Săndulescu, ricoşînd apoi în braţul stîng al atacantului brazilian al giuleştenilor, Cassio, aflat foarte aproape de cei doi. (vezi foto dreapta).

Mingea a ricoşat peste Iordache, care a fost depăşit în viteză de Cassio, brazilianul creîndu-şi astfel un avantaj mare. Acesta a centrat apoi simplu în faţa porţii, de unde Mihai Roman a îndeplinit o simplă formalitate.

ESTE REGULAMENTAR GOLUL RAPIDULUI SAU TREBUIA OPRIT JOCUL PENTRU HENŢ?

2) Penalty discutabil la Roman
Rapid s-a distanţat la 2-0 în urma unei lovituri de pedeapsă dictate de arbitrul Adrian Ilyes la un duel între fundaşul Dan Săndulescu şi Mihai Roman. Reluările TV nu lămuresc dacă a existat un alt contact între cei doi în afara duelului umăr la umăr (vezi foto jos). Pentru Ilyes a fost al treilea penalty acordat în două meciuri arbitrate în Liga 1.

3) Argeşenii au cerut henţ la golul 4
Ultimul gol înscris de Rapid, prin Alexa, a stîrnit şi el controverse în tabăra oaspeţilor. Toţi jucătorii aflaţi în preajma mijlocaşului rapidist au cerut henţ (vezi foto jos). Alexa se afla la un metru de poarta goală şi ar fi putut înscrie cu orice parte a corpului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
mavy
mavy  •  15 Octombrie 2011, 15:21

niste jegosi dar ii batem pe arena

ra23
ra23  •  15 Octombrie 2011, 02:07

daca ceva e discutabil,atunci doar penaltyul,in rest ma intreb cum poate un ziar de sport sa debiteze asemenea prostii!!!sunteti de rasul lumii,sau habar n-aveti de fotbal,sau vreti sa puneti sub semnul intrebarii victoria totusi clara si meritata a Rapidului!!!

tandd
tandd  •  15 Octombrie 2011, 01:59
Postat de dana1923 pe 14 Octombrie 2011, 23:42

sa presupunem ca cele 3 decizii ale arbitrului nu sunt corecte, tot mai ramane un gol dat deci RAPIDUL tot ar fi castigat.si totusi intrebarea este de cate ori este "favorizata" echipa RAPID?foarte rar si NE INTENTIONAT.asa ca dinam,uistlor si oierilor ar fi mai bine sa va vedeti de treaba voasrta ca nu aveti dreptul sa comentati voi care ati furat inca din prima zi de cand v-ati infiintat si 99%din titluri sunt furate.daca eram in locul vostru imi vedeam de treaba mea.FZR

ai dreptate,cand se greseste pentru rapid e NEINTENTIONAT,cand se greseste ptr alta echipa e FURT,apare sloganul,,impotriva tuturor,,.N-a zis nimeni ca rapid n-avea valoare sa castige meciul cu descultii astia,dar sa spui ca arbitrul n-a tras un pic cu voi e subiectivism.Eu nu ma leg decat de penalty care a fost dat de tot rahatul,restul fazelor e greu sa-ti dai seama,nu e nici o imagine convingatoare asa ca il cred pe arbitru....dar penalty e total gratuit,o sa ajungem sa se dea penalty si daca bate un pic vantul afara si ii atinge la glezne

Vezi toate comentariile (56)
Comentează