FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CSU CRAIOVA 1-1

FOTO + VIDEO » Derby-ul Olteniei s-a încheiat la egalitate: Pandurii - CSU Craiova 1-1 » Craiovenii nu mai au nicio șansă de a prinde play-off-ul

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 19:52

Pandurii și CSU Craiova au terminat la egalitate, 1-1, derby-ul Olteniei, iar craiovenii nu mai au nicio șansă de a ajunge în play-off.

Vezi aici cum s-a desfășurat meciul

Jucătorii lui Daniel Mogoșanu au început foarte bine meciul și au deschis scorul în minutul 9. Măzărache a scăpat singur cu Stanca și l-a învins cu un șut plasat.

Până în finalul meciului, cei de la CSU Craiova s-a mulțumit cu păstrarea rezultatului și nu au forțat marcarea golului de 2-0.

Pandurii a pus presiune pe CSU și au avut ocazii mari, prin Răduț și Antal. Golul egalizator a venit în minutul 87, grație lui Welington. Atacantul i-a luat fața lui Acka și a marcat cu un șut de la 10 metri, la care Straton nu a avut nicio replică. În ultimele minute, CSU Craiova a încercat să obțină victorie, dar a nu a avut forța de a mai marca.

Pandurii, echipă deja calificată în play-off, ocupă locul 4, cu 44 de puncte, și luptă pentru a termina sezonul regulat cât mai sus, fiind la trei puncte de locul 2, ocupat de Dinamo.

CSU Craiova se află pe locul 8, cu 31 de puncte, și este la șase cinci de locul 6, ocupat de CSMS Iași, ultimul care asigură participarea în play-off, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

Pandurii - CSU Craiova 1-1 (Wellington 87' /Măzărache 9') - VIDEO

Echipe de start:

Pandurii: Stanca - Ciucur, Săpunaru, Vasiljevici, Acsinte - Ropotan, Răuță - Antal, Nistor, Răduț - Hora

CSU Craiova: Straton - Dumitraş, Ivanov, Acka, Vătăjelu - Zlatinski, Mateiu - A. Ivan, N. Rocha, Băluţă - Măzărache

 

 

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
stefy29
stefy29  •  22 Februarie 2016, 23:10

Comitetul executiv sa faca imediat o sedinta extraordinara si sa invite clona in play -off. Au invitat-o ei cand nu exista, dar acum cand respira , e apa de ploaie. Pai ce la CEx nu-i este rusine?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Februarie 2016, 23:05

Mogoseanu este un antrenor decent ...cei dineaintea lui au pierdut calificarea in play off ...sa i dam la mure patronului echipei ...care nu apare la tv niciodata ...cu el nu vom face performanta ...trebuie sa ne resemnam ...

fcu1948
fcu1948  •  22 Februarie 2016, 22:02
Postat de antalmihai pe 22 Februarie 2016, 21:27

cine zice,unul,care sa jure pe MASA ,ca are rabdare 50 de ani pina brutarul va face echipa??? Ce ai facut tu,ca sa ai si sa aduci Craiova inapoi? Rusine,toti ,inclusiv eu,dam din gura,dar nu facem nimic!asa ca vezi ti de treaba ,pina atunci Craiova are o echipa,daca nu era olguta,Craiova nu exista!

Spre deosebire de tine eu sunt Român, nu de altă etnie, deci nu mă jur pe nimeni și pe nimic! Tot spre deosebire de tine, eu nu sunt trădător, nu schimb tabăra peste noapte și nu scuip în farfuria din care am mâncat. Eu am donat bani pentru premierea fotbaliștilor Universității Craiova înainte de meciul împotriva clonei din nov. 2013 și am sprijinit financiar Asociația Știința suntem noi. Tu ce ai făcut pentru Universitatea Craiova??????

Vezi toate comentariile (18)
Comentează