FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDEŢĂ DIN AUSTRIA DE LA TRIMIŞII GSP

FOTO Willkommen in Osterreich » Steaua a ajuns în Austria. Primul amical e programat pe 22 iunie

Peisaj de vis în Westendorf +3   FOTO
Peisaj de vis în Westendorf

Articol de , - Publicat duminica, 16 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 15 iunie 2013 20:17

Steaua a ajuns aseară în cantonamentul din Austria, unde va sta pînă pe 26 iunie. Cu cîteva minute înainte ca roş-albaştrii să ajungă s-a oprit o furtună năprasnică.

După un drum cu avionul de trei ore şi încă trei şi ceva cu autocarul de la Munchen, roş-albaştrii au ajuns ieri, puţin după ora locală 17:30, în Westendorf, o micuţă localitate de la poalele Alpilor Tirolezi. Chiar dacă ieri a plouat mai toată ziua, furtuna şi ploaia s-au oprit exact cu cîteva minute înainte ca steliştii să ajungă.

Hotelul Schermer, un stabiliment de patru stele, le va fi casă pentru următoarele 11 zile. Delegaţia Stelei a fost aşteptată cu entuziasm de angajaţi, chiar dacă aceştia sînt obişnuiţi cu gazde de marcă, avînd în vedere că aceasta e locaţia preferată a Borussiei Dortmund, vicecampionii Europei urmînd să ajungă şi ei aici pe 2 iulie.

"Cine vine la noi ne vizitează apoi an de an. O să vedeţi că steliştii se vor pregăti aici şi în viitor", au spus austriecii. Roş-albaştrii beneficiază de toate condiţiile, un centru spa ultramodern, perfect pentru refacere, o sală de forţă dotată cu echipamente de ultimă generaţie, dar şi una de jocuri pentru ca Bourceanu şi compania să se poată relaxa în puţinele momente libere pe care le vor avea la dispoziţie.

Antrenamente tari, alimentaţie bio
Ca de obicei, steliştii şi-au adus cu ei şi bucătarul, pe Marius Falan. Acesta va beneficia în fiecare zi de alimente proaspete pentru că hotelul se laudă cu o grădină şi o fermă proprie. La dispoziţia sa vor fi zi de zi 10 ajutoare de bucătari gata să execute ceea ce li se cere.

Antrenamentele vor fi susţinute într-o bază de pregătire aflată la marginea localităţii, iar ieri dimineaţă îngrijitorii au tuns special iarba pentru a-i impresiona pe stelişti. Colegi de pregătire le vor fi cehii de la Viktoria Plzen. Aceştia vor împărţii cu Steaua cele două terenuri de pregătire.

Amicale cu Rubin şi Videoton
Condiţiile din Austria au fost agreate şi de preparatorul fizic Thomas Neubert, care intenţionează ca în prima parte a stagiului de pregătire să lucreze din greu cu elevii lui Laurenţiu Reghecampf: "Am metode noi, pentru că nu vreau să fac lucruri plictisitoare în aceeaşi zi".

Astfel, în prima săptămînă, steliştii n-au programată nici o partidă de pregătire, urmînd să lucreze mult fizic. Primul amical e programat pe 22 iunie, cu ruşii de la Rubin Kazan, iar cel de-al doilea pe 25, cînd adversari le vor fi maghiarii de la Videoton. Prima partidă va începe la ora 21:00, iar cea de-a doua la ora 22:00. Ambele întîlniri se vor disputa la Kitzbuhel şi sînt transmise în România pe Look TV.

4 au rămas acasă
20 de jucători de cîmp şi trei portari au plecat ieri în primul cantonament al verii. Reghecampf a decis să-i lase la Bucureşti pe Valeriu Lupu, Iulian Roşu, Ionuţ Năstăsie şi Cristian Puşcaş. De asemenea, Alexandru Chipciu şi Gabi Matei, ambii accidentaţi, nu au fost incluşi în lot. "Toţi jucătorii, mai puţin Chipciu, au un program de pregătire separat la stadionul Ghencea" a fost mesajul oficialilor stelişti.

180 de euro pe noapte costă cea mai ieftină camera la hotelul Schermer, iar apartamentul lui Reghecampf e 250 de euro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  16 Iunie 2013, 18:37
Postat de rata67 pe 16 Iunie 2013, 08:43

iti vazut? in dreptul inimii pe tricourile stelistilor este o stea rosie exact ca pe tancurile rusesti. se mai intreaba cineva acum cum a fost infiintata ?

abia acum ai vazut? acea stea a fost in mata, bagata de un rusnac beat la 50 de ani dupa razboi si in feleul asta ai iesit tu, deci n-ai cum sa fii intreg la cap?

terminatorul2
terminatorul2  •  16 Iunie 2013, 11:50
Postat de alpin pe 16 Iunie 2013, 07:15

Orice hotelier se bucura cand are clienti. Mai ales in perioada asta, de sezon mort. Clientii babani vin in iulie-august! In plus, cantonamentul e platit de televiziuni. Low cost. Da' cu ce caruta au zburat? Trei ore pana la Munchen?!? Pai, eu cand merg la Roma, cu Wizz-ul, in doua ore si jumatate sunt la barul lui Amedeo, cu un pahar de grappa baricata in fata!!!

Mort este creierul tau !!

roadster1988
roadster1988  •  16 Iunie 2013, 10:32

sa fim seriosi.sunt entuziasmati austriecii ca-i viziteaza o echipa de fotbal cu conducere puscariabila si antrenor dovedit blatist in germania?Vor vedea ei cand va trebui sa-si recupereze banii in conditiile in care steaua va fi exclusa din europa.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează