FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

FRF: "Tîrgu Mureş a respectat regulamentul!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2010 00:00

Federaţia Română de Fotbal a răspuns cererii făcute de clubul gorjean pentru reexaminarea dosarului de licenţiere a echipei FCM Tîrgu-Mureş.

AS Unirea Sînnicolau Mare, club afiliat la FRF din anul 2004 şi-a schimbat denumirea în AS FCM Tîrgu Mureş.

Rezultă că vechimea ca membru afiliat a clubului sub noua denumire este mai mare de trei ani, iar condiţiile şi cerinţele impuse de regulamentul de licenţiere, regula celor trei ani fiind respectată, FCM Tîrgu Mureş nefiind un club nou creat.

În consecinţă nu se pot aplica prevederile regulamentare privind începerea demersurilor în vederea retragerii acordării licenţei”, scrie în comunicatul trimis de oficialii FRF către gruparea din Tîrgu-Jiu.

Oficialii Pandurilor au reclamat faptul că ardelenii nu ar fi avut drept de promovare în prima ligă în baza articolului 11 din regulamentul de licenţiere. Acesta prevede că orice echipă care a luat locul altei formaţii în structura unei ligi nu poate să facă acest salt din punct de vedere legal. În sezonul 2008-2009, FCM Tg Mureş a fuzionat cu Unirea Sînnicolau Mare şi a jucat în Liga a doua şi nu în a treia, acolo unde se afla.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează