FOTBAL  »  Superliga  »  FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE FOTBAL PRECIZEAZĂ

FRF: "Vasile Avram nu a fost demis, acestea sînt doar speculaţii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2010 00:00

Federaţia Română de Fotbal a ţinut să facă astăzi cîteva precizări suplimentare referitoare la situaţia lui Vasile Avram, care nu mai îndeplineşte funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Vezi mai jos comunicatul FRF:

"Conform hotărârii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, mandatul de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, deţinut de domnul Vasile Avram, s-a încheiat odată cu mandatul preşedintelui FRF, la data de 25 ianuarie 2010.

Într-o discuţie ce a avut loc la Casa Fotbalului vineri, 22 ianuarie a.c., preşedintele FRF i-a explicat clar domnului Vasile Avram că, în cazul în care va fi ales vicepreşedinte al FRF, reprezentant al fotbalului amator, el nu va putea îndeplini simultan două funcţii în cadrul activităţii FRF.

În condiţiile în care, pe 25 ianuarie a.c., domnul Vasile Avram a devenit vicepreşedinte al FRF, reprezentant al fotbalului amator, mandatul său de preşedinte al CCA, scadent la aceeaşi dată, nu a fost prelungit, aşa cum, repetăm, i se comunicase clar cu trei zile în urmă.

În rest, speculaţiile conform cărora domnul Avram ar fi fost demis (aşa cum am specificat, nici vorbă de demitere, ci de încheiere a mandatului) din cauza, chipurile, presiunii exercitate de unii preşedinţi de cluburi, nu au niciun fundament", se arată în comunicatul FRF.

Fostul arbitru Ioan Igna (69 de ani) a fost numit de către Comitetul Executiv al FRF în funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor în locul lui Vasile Avram, a informat ieri site-ul FRF.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
 •  27 Ianuarie 2010, 11:42

SA NU MAI MERGEM PE STADIOANE ! Ne-au furat fotbalul ! Nu mai vrem sa profite de noi niste oameni de cea mai joasa speta ! Acum 2o de ani aveam catigatoare, finaliste, semifinaliste in Cupa CAmpionilor si Uefa si acum ne bat tot felul de finlandezi..Au stors pana au ucis un sport iubit de noi: dragomir,sandu,becalii,padureanu,borcea, netoiu,penescu ! NU MAI MERGETI LA STADIOANE !

 •  27 Ianuarie 2010, 11:18

Incepe circul! Nici macar nu ne mai mira ca vedem aceleasi figuri prafuite. E dezolant! Un singur raspuns ar fi potrivit: niciun spectator pe stadioane, indiferent de liga in care se joaca meciul. Ar fi prea frumos!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează