FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Frigul îi pune la pămînt » Flavius Stoican a mai pierdut doi titulari. Cum ar putea arăta Dinamo în etapa viitoare

Elton a fost adus în vară, în schimbul sumei de 20.000 de euro, de la formația braziliană EC Vitoria
Elton a fost adus în vară, în schimbul sumei de 20.000 de euro, de la formația braziliană EC Vitoria

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 10:27

Stoican trebuie să se descurce fără 4 titulari în perspectiva ultimelor două partide ale campionatului: Matei şi Elton li s-au alăturat lui Grecu şi Durimel.

Dinamo a început să piardă cîte doi fotbalişti după fiecare confruntare oficială. După ce la meciul de Cupă, cu Pandurii (1-0), Stoican a rămas pînă la finalul lui 2013 fără doi titulari, Durimel şi Grecu, ambii părăsind terenul cu probleme musculare, după partida cu FC Botoşani (1-0), de sîmbătă seară, tehnicianul roş-albilor a mai pierdut doi oameni de bază.

Suspect de ruptură
Cosmin Matei, căpitanul retrogradat după confruntarea de Cupă, este suspect de ruptură, ratează ultimele două meciuri din an, cu ACS Poli şi cu FC Vaslui. Mijlocaşul de 22 de ani a efectuat ieri un control medical, va mai face azi unul, însă lucrurile sînt clare în ce-l priveşte, nu va mai juca în 2013.

"Nu starea terenurilor reprezintă principala problemă a acestui final de sezon, ci frigul pătrunzător care îngheaţă musculatura, iar de aici intervin accidentările", a explicat doctorul celor din Ştefan cel Mare, Liviu Bătineanu. Şi alţi dinamovişti s-au plîns de necazuri musculare după ultimele două întîlniri.

Tăticul
Alt titular devenit inapt este mijlocaşul central Elton, doar că el nu s-a accidentat. Brazilianul a fost învoit şi a plecat ieri în ţara natală, întrucît soţia îi va naşte o fetiţă.

"A luat vacanţă mai devreme pentru că oricum îi era greu să se mai concentreze la antrenamente şi la meciuri, iar conducerea îl asigurase de cîteva săptămîni că-i va permite să plece mai devreme în Brazilia", au dezvăluit coechipierii lui Elton.

Cum ar putea arăta Dinamo etapa viitoare
Bălgrădean - L. Rus, Luchin, Dr. Grigore, St. Filip - Boubacar, I. Şerban, Thicot - V. Lazăr, Ţucudean, Curtean

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
clau4x4
clau4x4  •  09 Decembrie 2013, 15:04

Amatorism tipic autohton !! Dai drumul la singurul jucator capabil sa lege jocul intre compartimente , intr-un mooment cheie al campionatului , cand prin jocul rezultatelor ai posibilitatea sa "urci" serios in clasament . Principalul motiv pt. care fotbalistii au salarii atat de mari sunt sacrificiile legate de viata personala . Altfel , 800 , 900 , 1100 , functie de performante . Dar la unele meciuri din Liga 1 , vezi relizari tehnice care te duc cu gandul la faptul ca fotbalul nu e meseria lor , au fost luati de la carciuma "cu ziua".

priculici
priculici  •  09 Decembrie 2013, 12:57

joaca rotariu daca nu sa joace curtean si sal bage in fata pe zougoula cu tucudean ca mi se pare un fotbalist bunicel numa stoican il baga prin min 80 sau 90 ce sa demonstreze in 10 min maxim daca il baga titular cu acs poli o sa marcheze sigur

zidane92
zidane92  •  09 Decembrie 2013, 10:33

lazar e suspendat va intra rotariu din primul minut cel mai probabil

Vezi toate comentariile (5)
Comentează