FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

From Paris with love » Flavius Stoican a plecat cu soţia în Franţa: ”I-am promis că o duc într-un oraş frumos”

Cuplul Stoican, sub celebrul Turn Eiffel
Cuplul Stoican, sub celebrul Turn Eiffel

Articol de , - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 09:50

Flavius Stoican a plecat cu soţia în capitala Franţei, într-o mică vacanţă, premiu pentru consoartă fiindcă este mereu alături de el.

Dinamo este pe locul 5 în clasament, la egalitate de puncte cu Astra, locul 4, ambele echipe avînd 19 puncte şi fiind foarte aproape de podium.

Antrenorul "cîinilor" şi-a permis să se relaxeze în pauza competiţională, cauzată de meciului naţionalei cu Ungaria, şi a plecat într-o scurtă vacanţă, de 3 zile, în capitala Franţei, alături de soţie, Măriuca.

Stoican a povestit pentru cititorii Gazetei de ce a ales Parisul: "I-am promis soţiei de mult timp că o să o duc într-un oraş frumos, cînd o să avem ceva timp liber. M-am gîndit de această dată să-i ofer Parisul".

De acolo, antrenorul alb-roşu a postat pe pagina oficială de Facebook o poză alături de soţie, sub Turnul Eiffel, cu mesajul "From Paris, with love".

"Pentru susţinerea pe care o are faţă de mine, în orice problemă, soţia mea ar merita să-i ofer mult mai multe cadouri de acest gen, dar, din păcate, nu-mi permit timpul şi meseria" ( Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Nu e supărat pe Piţurcă
Flavius Stoican nu face un capăt de ţară vizavi de amănuntul că nici un jucător al "cîinilor" n-a fost convocat la prima reprezentativă: "Probabil, Piţurcă a considerat că sînt alţi fotbalişti mai buni din punct de vedere sportiv, de aceea nu se bazează pe dinamovişti. Nu trebuie analizat sau discutat. Jucătorii mei să se pregătească şi mai bine, să fie şi mai eficienţi, va veni şi posibilitatea să joace la echipa naţională".

"Să învingem în Gruia"
Roş-albii reiau de astăzi antrenamentele, după două zile de pauză. Traian Marc, portarul titular al "cîinilor", este supărat de faptul că Dinamo a ratat două puncte cu CSU Craiova (1-1), puncte ce-ar fi permis echipei să ajungă pe podium: "Fanii au creat o superatmosferă la meci, însă n-am mai putut marca şi golul doi, deşi a existat o dorinţă fantastică să batem în seara dedicată lui Cătălin Hîldan. Dar mergem să învingem în Gruia, cu toate că vom da de una dintre candidatele la titlu. Credem că putem continua şirul partidelor în care să nu pierdem".

Inbox
- Joel Thomas a ratat tot sezonul pînă acum, din cauza unei accidentări, atacantul fiind aşteptat să înceapă antrenamentele uşoare.
- Dinamo caută un partener pentru o partidă amicală sîmbătă, existînd posibilitatea unui duel cu o formaţie de liga secundă din zona Capitalei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
vasy86le
vasy86le  •  09 Octombrie 2014, 13:50

Lazar merita la nationala..

sorin.pch
sorin.pch  •  08 Octombrie 2014, 12:02

merita o vacanta omul, cea facut el din dinamo este o realizare tinand cont de lotul avut.....

steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Octombrie 2014, 10:54

Inca un articol de "tip gsp". Pe cine intereseaza ce face omul asta in timpul lui liber? Si ce legatura are cu fotbalul?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează