FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR, DUMINICĂ, ORA 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fulham a pregătit 3,5 milioane de euro pentru Lacina Traore! Crezi că ajunge la Londra?

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2010 00:00

Cotidianul englez Daily Mirror scrie că Fulham este foarte aproape de a ajunge la un acord cu CFR Cluj pentru transferul ivorianului Lacina Traore şi că jucătorul ar putea efectua vizita medicală la Londra înaintea perioadei de mercato din iarnă.

"Managerul clubului Fulham, Mark Hughes, este aproape de câştiga cursa de 3 milioane de lire sterline (3,5 milioane de euro) pentru uriaşul atacant ivorian Lacina Traore - care s-a remarcat în Liga Campionilor la echipa CFR Cluj.

Atacantul trebuie să ajungă la Londra pentru vizita medicală înaintea transferului din pauza din iarnă, surse din cadrul clubului clujean precizând că s-a ajuns la un acord financiar între cele două părţi. Traore - urmărit şi de Aston Villa la meciul pierdut cu FC Basel - are doar 20 de ani şi o înălţime de 2,03 metri. Stilul său ciudat a captat atenţia mai multor cluburi de top", scrie Daily Mirror.

Lacina Traore evoluează din 2008 la CFR Cluj, echipă pentru care a jucat 40 de meciuri şi a înscris 17 goluri.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  27 Noiembrie 2010, 19:46

Va batem rau maine cheferistilor o sa vedeti ;)

ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  27 Noiembrie 2010, 19:42
Postat de ecriss pe 27 Noiembrie 2010, 16:53

Stire pusa la bataie de joc de GSP-isi... stirea asta nu exista pe siteul englezilor.. DC au pus GSP-isti stirea asta?? PT ca urmeaza meciul cu Steaua lor si vor sa-l destabilizeze pe traore. Dupa ce au sarit in sus de bucurie pt ca au scapat de De zerbi acum vor sa-l toace si pe Traore. Astea sunt metodele mitticesti. asa vor sa castige,.. rusine

Stai linistit ca o sa va bateam si daca aveti toata echipa, sa nu mai vorbim de situatia noastra si cati accidentati avem, deci nu cauta scuze de acum ca e penibil ;)

ockiu
ockiu  •  27 Noiembrie 2010, 17:06

poi neah - probabil au vazut ca nu mai intra nimeni pe site-ul lor au aruncat`o asa la plesneala :)) oricum dupe mine e cam mult.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează