FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Gabi Matei a plecat la Braşov, dar încă visează să fie jucător de bază la Steaua: "Vom lua campionatul!"

Articol de - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 15:43

Gabi Matei, 24 de ani, a jucat deja două amicale la noua sa echipă, FC Braşov, în ultimul fiind folosit ca mijlocaş central. Fotbalistul nu vrea să renunţe la a mai încerca să se impună în lotul roş-albaştrilor.
Jucătorul Stelei vede împrumutul pînă în vară la FC Braşov ca o modalitate de a-şi reveni în carieră, pentru a se întoarce mai puternic în Ghencea. Nu poartă pică steliştilor, consideră că a avut ghinion după accidentările ce l-au ţinut fie pe bancă, fie în tribună, sezoane bune, la rînd.

"Eu văd situaţia doar ca o despărţire pînă în vară, cînd vreau să revin la Steaua. Mai am apoi un an de contract cu echipa, cred că mai am multe de demonstrat.

Sper să continuu în Ghencea, să mai cîştig trofee acolo. Mi-am dorit mult să joc, de aceea am ales FC Braşov. Îmi pare rău că după accidentări nu am mai fost fotbalistul pentru care am fost transferat la Steaua", a spus apărătorul de 24 de ani.

"Luăm tripla în primăvară"
Cînd vorbeşte de Steaua, chiar dacă acum este în galben-negrul "stegarilor", Matei nu se poate abţine să nu folosească persoana I plural. "Va fi un campionat pe care-l vom cîştiga. Nu avem cum să pierdem.

Cred că vom lua tripla. Nu ştiu dacă se va resimţi plecarea lui Sînmărtean, fiindcă avem un lot foarte bun, sînt sigur că vor fi alţi jucători ce vor suplini despărţirea de un fotbalist genial.

Şi Tamaş este o achiziţie bună, o experienţă mare, acumulată la nivel internaţional, care va ajuta mult Steaua. Nici el, nici Ţucudean nu trebuie consideraţi trădători, sînt fotbalişti profesionişti şi joacă acolo unde sînt doriţi şi plătiţi", a spus Matei.

"Da, m-am acomodat rapid la FC Braşov, eu mi-am dorit să vin la "stegari" ca să joc mai mult. Îmi doresc enorm să contribui la rămînerea echipei în Liga 1"
Gabi Matei, fundaş FC Braşov

117 minute a jucat Matei în toamnă pentru Steaua, 90 în Cupa României şi 27 în Cupa Ligii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vladutz13
vladutz13  •  01 Februarie 2015, 16:07

Mi se pare penibil ca se baga in discutiile astea.... nu a castigat el nimic. Pana la urma uite ca are o utilitate si regula aia din Premier League ca trebuie sa joci macar 10 meciuri intr-un an ca sa se poata considera ca esti campion....

cicos_claudiu1984
cicos_claudiu1984  •  01 Februarie 2015, 16:05

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul INFO la adresa de email: [email protected]

khal_37
khal_37  •  01 Februarie 2015, 16:01

Bravo Gabi Matei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează