FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gabi Matei joacă iar, de data asta poker :D Fundaşul Stelei surprins de paparazzi

Foto: spynews.ro
Foto: spynews.ro

Articol de - Publicat joi, 09 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 octombrie 2014 10:27

Paparazzii l-au surprins pe fundaşul Stelei care n-a mai evoluat din luna mai jucînd cărţi la o terasă.

Gabi Matei a şi uitat cînd a fost convocat ultima oară pentru o partidă oficială. N-a mai evoluat pentru roş-albaştri din luna mai, cînd a prins echipa în finalul sezonului în două jocuri, după ce steliştii îşi asiguraseră titlul.

Înainte jucase ultima oară în octombrie 2013. Pregătirea din această vară a efectuat-o alături de colegii săi, însă la startul sezonul s-a reaccidentat. În urmă cu o lună s-a refăcut şi de atunci se antrenează din nou la capacitate maxima, dar n-a reuşit să-l convingă pe Gâlcă să mizeze pe el.

Totuşi, Matei simte lipsa competiţiei, paparazzii de la Spynews l-au prins zilele trecute jucînd cărţi pe bani la o terasă din sectorul 6 al Capitalei. Acesta îşi petrece o bună parte din timp cu Mihai Costea, alt fotbalsit care nu mai joacă în Ghencea, dar în seara respectivă, deşi l-a însoţit, atacantul a plecat după cîteva minute.

Fundaşul dreapta a rămas şi a jucat, cel mai probabil poker, pe bani cu nişte cunoscuţi. Distracţia a durat cîteva ore.

A încălcat legea
Conform Codului Penal, stelistul Gabi Matei riscă închisoare pentru distracţia sa: "Organizarea sau îngăduirea jocurilor de noroc pentru public, fără autorizare, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu zile-amendă. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează organizarea sau îngăduirea în mod obişnuit a jocurilor de noroc, într-o casă particulară, în scopul de a realiza foloase materiale. Desfăşurarea fără licenţă a oricăror activităţi din domeniul jocurilor de noroc se pedepseşte cu închisoare strictă de la un an la 2 ani sau cu zile-amendă".

10 meciuri a prins Matei în tricoul Stelei în toate competiţiile în trei ani şi trei luni

379 de zile au trecut de cînd Mihai Costea a evoluat ultima oară pentru Steaua. S-a întîmplat pe 26 septembrie 2013, în meciul cu Avîntul Bîrsana, din Cupa României

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Steaua a fost constantă!"
Cosmin Contra crede că campioana României nu va avea nici un fel de problemă în a cîştiga un nou titlu de campioană: "Steaua a fost constantă în rezultate, celelalte nu au avut acest lucru. Steaua nu se împiedică şi de aceea a cîştigat ultimele două campionate. A avut constanţă în rezultate şi are şanse mari să ia al treilea titlu consecutiv. Steaua deocamdată a avut o singură sincopă, în schimb celelalte au avut mai multe".

"Luci e tartorul vestiarului"
Deşi Cristi Tănase este căpitanul Stelei, Viorel Hizo, fostul antrenor al Vasluiului, vorbeşte la superlativ de Sînmărtean, pe care-l propune liderul vestiarului: "El trebuie înţeles, nu se nasc în fiecare zi astfel de jucători. Rolul lui în vestiar este foarte important, ştie să strîngă jucătorii în jurul lui. Acest lucru se vede şi la Steaua, toţi îl iubesc. Tănase nu poate să fie peste Sînmărtean ca personalitate, este părerea mea. El este tartorul vestiarului. Jucătorii de valoare se impun şi în vestiar!".

A scăpat de o lună de închisoare
Gigi Becali a fost condamnat în mai 2013 la 3 ani şi 6 luni de închisoare, dar are şanse mari să iasă mai repede din detenţie. După ce el a scris prima sa carte semnată din puşcărie, "Muntele Athos, patria Ortodoxiei", o comisie specializată a Penitenciarului Poarta Albă l-a anunţat pe patronul Stelei că a scăpat de o lună de puşărie după lucrarea religioasă scoasă. Acesta va mai primi 5 zile libere de Crăciun, pe care le va petrece la Bucureşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
khal_37
khal_37  •  10 Octombrie 2014, 00:56
Postat de dtdr pe 09 Octombrie 2014, 19:36

Povesti. Eludarea legii nu-i valabila la oricine. Daca-i la mijloc STANA sau CANISA nu se pune. NUMAI RAPID SA NU FIE CA SE LASA CU PEDEPSE. IN REST NU CONTEAZA. Sper ca vine, si-mi doresc sa vina cat mai repede timpul cand acesti PARVENITI DIN COMISIILE frf si lpf SA PLATEASCA PENTRU EXCROCHERIILE CARE LE FAC !

ce prost esti bre...pao Steaua mu a jucat sase partide acasa fara suporteri, si amenda de 60000 de euro?

bazileon
bazileon  •  09 Octombrie 2014, 23:34

De ce nu joaca pe dezbracare?

dtdr
dtdr  •  09 Octombrie 2014, 19:36

Povesti. Eludarea legii nu-i valabila la oricine. Daca-i la mijloc STANA sau CANISA nu se pune. NUMAI RAPID SA NU FIE CA SE LASA CU PEDEPSE. IN REST NU CONTEAZA. Sper ca vine, si-mi doresc sa vina cat mai repede timpul cand acesti PARVENITI DIN COMISIILE frf si lpf SA PLATEASCA PENTRU EXCROCHERIILE CARE LE FAC !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează