FOTBAL  »  Superliga  »  LIVERPOOL - UNIREA URZICENI, JOI, ORA 22:05, PRO TV

Galamaz: "Mă gîndesc doar la Liverpool, acum nu mă interesează Steaua!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Căpitanul Unirii Urziceni, George Galamaz, mărturiseşte că a mai discutat cu Dan Petrescu şi după ce tehnicianul a plecat la Kuban Krasnodar şi spune că nu se gîndeşte la un eventual transfer al său la Steaua.

"Rony Levi e un antrenor foarte bun, ne bucurăm că putem lucra cu el. Avem încă multe de învăţat, e un tehnician abil de la care putem să deprindem suficiente cunoştinţe, are alt stil decît Dan Petrescu. Noi ne vedem de treabă şi ştim ce avem de făcut. Am mai vorbit şi cu fostul nostru antrenor, dar nu ştiu dacă e treaba noastră să vorbim de rupturi între el şi echipă sau conducere.

Sîntem foarte motivaţi şi vrem să facem lucrurile cît mai bine pe Anfield, de aceea jucăm fotbal. Sînt departe de veştile care circulă în ţară, mă gîndesc doar la meciul cu Liverpool şi nu la un transfer. Vreau să facem o partidă bună, nu contează nimic în rest", a spus Galamaz la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  17 Februarie 2010, 19:04

Unirea cistiga cu 1-0! Haideti lupilor ca se poate!!!

ketaddict
ketaddict  •  17 Februarie 2010, 17:21

Va rupe Liverpool...am tinut cu voi pana acum da cand jucati cu Liverpool deja puteti sa va ganditi cum sa nu va faceti de ras :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează