FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA, MÎINE, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Galamaz şi Bilaşco, urgent! » Steaua vrea să-i folosească pe "lupi" cu Timişoara!

Articol de , , - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Roş-albaştrii se înţeleseseră cu Unirea ca mutarea să se facă de luni, dar problemele de efectiv i-au determinat să grăbească transferurile.

George Galamaz şi Marius Bilaşco pot să apară în roşu şi albastru încă de duminica asta! Transferurile lor de la Urziceni sînt deja rezolvate, dar ele ar deveni efective de luni, prea tîrziu pentru nevoia steliştilor. Aceştia insistă mai ales pentru Bilaşco.

În contextul absenţei lui Kapetanos, accidentat, vîrful Unirii e văzut drept salvatorul ofensivei lui Ilie Dumitrescu şi ar fi titular împotriva Timişoarei. "Mă gîndisem să-l las la Urziceni, ca să joace contra Vasluiului, dar mai important e să bată Steaua decît să se încurce rivalele, aşa că îl vreau imediat!", a spus Gigi Becali despre "Bilă".

Galamaz e în aceeaşi situaţie, adică ambii au şanse să fie legitimaţi în Ghencea pînă la ora jocului cu bănăţenii, fiindcă nici clubul din Bărăgan nu are nimic împotriva urgentării tranzacţiei. Fotbaliştii s-au antrenat sub comanda lui Marius Nae ieri după-amiază şi au aşteptat ca Victor Becali să-i anunţe în ce meci vor evolua în runda asta, fie la Steaua - Poli, fie la Unirea - FC Vaslui. Bilaşco ar fi titular în atac lîngă Stancu, iar Galamaz l-ar substitui pe Abrudan şi-ar face cuplu cu portughezul Geraldo Alves.

9 meciuri a jucat Galamaz pentru Unirea de la startul sezonului, dintre care 4 în cupele europene

1,5 milioane de euro plăteşte Steaua pentru Galamaz şi Bilaşco, fiecare dintre ei în vîrstă de 29 de ani

"Nu ştiu dacă mai e timp să-i legitimăm pe cei doi pînă la meciul cu Timişoara, deoarece partida e duminică. Dacă nu putem, ei vor rămîne să joace acolo meciul Unirea-Vaslui şi apoi vor veni"
Gigi Becali, patron Steaua

Acum vrea şi Brandan
Becali a anunţat că şi-l doreşte pe unul dintre Ricardo Gomes şi Laurenţiu Marinescu în locul lui Pablo Brandan, care ceruse timp de gîndire. Acum vrea şi argentinianul să-i urmeze pe Galamaz şi pe Bilaşco în Ghencea. El a amînat perfectarea înţelegerii cu roş-albaştrii în speranţa că va fi remarcat de vreun scouter din străinătate la returul cu Hajduk Split sau la jocul cu FC Vaslui.

Precauţie maximă cu Poli
Galamaz şi Bilaşco urmau să semneze contractele aseară, după care Steaua trebuie să-i şi legitimeze înaintea partidei de duminică. Roş-albaştrii acordă atenţie maximă înregistrării fotbaliştilor la LPF şi studiază posibilitatea de a face asta pînă duminică. Nu vor să rişte nimic din punct de vedere regulamentar, dat fiind faptul că adversara e tocmai Timişoara, clubul care a apelat des la judecata comisiilor Ligii şi apoi la cea a TAS.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
andriy7
andriy7  •  28 August 2010, 16:06
Postat de alexvalean pe 28 August 2010, 10:13

Dannicola pana miercuri saptamana viitoare se mai pot face transferuri frate, pe 1 septembrie e limita.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, marţi, că prima perioadă de transferuri pentru ediţia 2010-2011 a Ligii I va începe la 21 iunie şi se va încheia la 10 septembrie, informează site-ul oficial al LPF.

rouletteboy7
rouletteboy7  •  28 August 2010, 15:56

de ce mai are nevoie steaua de bilasco si galamaz daca a facut piti echipa asa de puternica? sa vazut la meciul din uefa ce echipa puternica are steaua.nu au nici o treaba cu fotbalul echipele din romania.

dinocaine
dinocaine  •  28 August 2010, 13:55

ce sa faca ma lesinatul ala de bilasco la steaua,avem nevoie de atacanti cu viteza nu de muraturi

Vezi toate comentariile (21)
Comentează