FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CFR CLUJ 1-1

Gălăţenii au fost la doar un minut de a şaptea victorie consecutivă pe teren propriu » Au ruginit la final

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2010 00:00

Actualul lider şi campioana en-titre au remizat într-un meci încins de arbitrul Kovacs.

Oţelul lider, CFR pe 9! Aşa a pornit duelul între cele două echipe de la Galaţi. Incredibilă imagine, nici Nostradamus nu putea fi aşa îndrăzneţ în predicţii la începutul sezonului!

Prima repriză a fost una de luptă cu două echipe scurte, hotărîte să nu cedeze nici un centimetru din propriul teren. Ocaziile au fost rare, arbitrul a scos mingea din poarta gazdelor inventînd un fault în atac al lui Traore, iar meciul a prins culoare abia spre finalul celor 45 de minute. Culio şi Bastos au avut şansa golului în aceeaşi fază, dar Sergiu Costin a scos de pe linia porţii, după o dublă ezitare a lui Grahovac (38). Oţelul a replicat repede, însă Stăncioiu s-a întins şi a scos şutul lui Viglianti.

Eurogol Iorga
În minutul 58, Laurenţiu Iorga l-a ridiculizat pe Rada şi a prins un şut fantastic în vinclul porţii lui Stăncioiu. Extaz la Galaţi şi planuri de Ligă. "Inaugurăm nocturna cu Real!", visau suporterii. Meciul s-a deschis şi s-a îndîrjit. Dacă în prima repriză nu a acordat nici un avertisment, Kovacs a făcut show la reluare.

Cîrţu a mutat cu un atacant, Bjelanovici, în locul unui fundaş, Rada, şi jocul s-a mutat la poarta Galaţiului. Traore a plesnit bara (64), dînd semnalul renaşterii. Kovacs l-a îmbrîncit aiurea pe ivorian spre vestiare, cu un "roşu", dar Clujul nu a cedat, ci s-a mutat cu totul în careul de 16 metri al adversarului.

Pedepsiţi de Sixto
Grahovac a scos în două rînduri, la şutul lui Peralta şi la "capul" lui Bjelanovici, însă a ezitat pe final, permiţîndu-i argentianului trecut şi pe la Inter să egaleze în secundele de final. Zbaterea din prelungiri a oamenilor lui Dorinel nu a mai adus nimic pe tabelă, dar Oţelul rămîne în continuare lider.

"Sînt dezamăgit şi trist, trebuia să cîştigăm. CFR a făcut cel mai bun meci al ei în acest sezon, dar am avut destul timp un om în plus şi puteam învinge"
Sergiu Costin, fundaş Oţelul

Dorinel îşi dezvăluie secretele la Recurs
Azi, de la 23:15, în direct pe GSP TV, Ovidiu Ioaniţoaia vă aşteaptă la o nouă ediţie a emisiunii Recursul etapei. În studio vor veni antrenorul liderului, Dorinel Munteanu, şi fostul mare jucător al Craiovei Maxima, Ilie Balaci. Fazele litigioase vor fi desluşite de specialistul pe probleme de arbitraj, Silviu Bogdan. Cele mai bune întrebări de pe recursul.ro vor fi premiate cu tricouri ale Oţelului şi ale echipei naţionale!

Enervat de Rada
Sorin Cîrţu a fost extrem de nervos pe durata primei reprize de evoluţia lui Ionuţ Rada, care a comis mai multe greşeli. Sorinaccio a avut un duel verbal cu fundaşul stînga, ameninţîndu-l: "Te omor dacă mai greşeşti o singură dată!". Rada a fost vinovat la golul marcat de Iorga, alunecînd în faţa mijlocaşului gălăţean. Cîrţu şi-a pus un scaun în spaţiul tehnic, pentru că nu avea o vizibilitate prea bună de pe bancă. (Sorin Gheorghe)

Bute, star la Galaţi
Lucian Bute a fost primit în picioare de fanii gălăţeni. Campionul mondial a dat lovitura de începere a partidei, după ce a ţinut un mic discurs în faţa spectatorilor. "Trebuie să cîştigăm campionatul pentru că sîntem o echipă puternică. Vă mulţumesc pentru susţinere!", a spus Bute. În timpul partidei, galeria a afişat un banner de susţinere pentru Lucian Bute şi pentru Ana Porgras, campioană mondială la gimnastică. Ambii sînt din Galaţi. (Andrei Crăiţoiu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
andreielec
andreielec  •  31 Octombrie 2010, 10:40

@kalosiioan ungurasule mai bine taci din gura.Sa ne amintim de cate arbitraje favorabile a avut cfr-ul anii trecuti?Nu zic ca nu aveti o echipa valoroasa dar prea mult a fost ajutata echipa de arbitri.

kalosiioan
kalosiioan  •  31 Octombrie 2010, 10:10

ar trebui sa intervina din nou DNA-ul peste arbitrii,si nu ma refer doar la meciurile din aceasta etapa. prea e cusut cu ata alba arbitrajul nostru ca sa nu-ti dai seama de unde bate vantul?sa nu vorbim de dinamo cu gaz metan cu acel 11m.

neil_10
neil_10  •  31 Octombrie 2010, 10:01

meci palpitant si frumos... se reclama insa golul lui Traore... este o problema de libertatea exprimarii individuale (comentatori TV, ziaristi)… si apoi exprimare in grup… apoi formarea si inducerea unei opinii… La meciul Otelul-CFR Cluj ai afirmat ca Traore nu l-a faultat pe Grahovac… la reluari se vede ca sambii au avut intentia sa joace mingea… numai ca Traore nu a atins mingea ci mainile portarului… fault curat ca lacrima… Cum ramane cu opinia obiectiva a oamenilor din presa!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează