FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Bucuria vero » Dinamoviştii şi-au găsit suporteri fideli în Italia

FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 14:57

"Cîinii" împart poze şi materiale promoţionale cu însemnele clubului, stau zîmbitori la poze, iar Rednic este solicitat la fotografii şi de stelişti

Dinamoviştii îşi refac energia şi imaginea în Italia, în aceste zile. Pregătesc revanşa în faţa rivalilor şi în faţa lor înşişi, construind o echipă care să spele ruşinea ultimului sezon, dar şi rămîn aproape de simplii suporteri ce vin la amicale, chiar şi cu formaţii de amatori.

Înainte de partide, membrii staff-ului împart românilor care lucrează sau au firme în zonă diverse materiale promoţionale cu fotbaliştii sau cu sigla clubului.

După meciuri, toţi jucătorii stau la autografe şi la poze, conversîndu-se cu fanii. Iar Mircea Rednic repetă obsesiv "Facem, facem" atunci cînd e solicitat pentru o fotografie, îmblînzindu-i şi pe cei cîţiva stelişti, care-şi însoţesc amicii dinamovişti la partidele roş-albilor.

"Bucuria suporterilor îmi dă o stare de bine, ne impresionează prin ataşamentul şi faptul că vor să fie alături de noi. Sperăm să o ţinem aşa întregul sezon"
Ionuţ Şerban, mijlocaş Dinamo

"Ne-am supărat destul fanii, ne-am dori, prin tot ceea ce facem, să ne revanşăm, mai ales prin rezultate"
Steliano Filip, fundaş Dinamo

5
euro, aproximativ 22,5 lei, a costat cel mai ieftin bilet la amicalul cu Gozzano (7-0), la cel cu Verbania (10-2) şi cu Chiasso (3-1) un tichet a fost 10 euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
bakunin
bakunin  •  02 Iulie 2015, 08:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

el11
el11  •  02 Iulie 2015, 01:28
Postat de khal_37 pe 01 Iulie 2015, 22:48

el11 pe langa tine sunt de 5 stele. Dati doar a proast din gura cu echipa voastre de *** toata ziua. Aveti macar decenta si tineti-va conectat creierul la gura. FCDB este in acest moment o echipa de pluton, cu un patron falit care va bagat in insolventa si care sprre bucuria noastra va distruge pe zi ce trece. Pune mana *** pe o carte ca esti semianalfabet copile, si ia-l si pe zecs93 cu tine...la pachet.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Iulie 2015, 22:49
Postat de unico_biancorossi pe 01 Iulie 2015, 22:11

..)) din pacate pentru ei, exista sute de mii si milioane de fani ai altor echipe. dar, in ura lor viscerala, multi nu pricep de fapt ce inseamna sportul in esenta lui. vezi mai jos, comentariul de cal al unui adevarat ***. ce anume mai poate fi spus ? mai trebuie spus ceva ? multa lume doar citeste gazeta electronica, dar se limiteaza la atat, nu au cont pe forum si nu posteaza niciodata opinii. dar cu siguranta orice om, orice lector de buna credinta intelege imediat cum unii sunt dominati patologic de o ura viscerala absolut inutila, neavenita si bolnavicioasa. starea pernicioasa atrage catalepsia gandirii, determina blocaje inevitabile si ireversibile, efectiv boala asta nu e o gluma. ura nu are ce cauta in sport, domnilor. ma adresez celor echilibrati si cerebrali, desigur. nu capetelor de khal, sau bandolerosilor deghizati clonistic, precum femeile arabilor. sa fim barbati, amigos, nu muieri cu naframa la gura, si sa spunem ceea ce avem de spus, dar noi insine, nu ascunsi in spatele naframelor, ca babele pe santul comunal. demnitatea nu se presupune, nu se impune ci se obtine. dar nu oricum... la buna vedere si desigur : FORZA DINAMO !

Ai dreptate dar asta e valabil si pentru citiva dinamovisti , cfr-isti sau rapidisti impreuna cu zecile lor de clone . Per total pagina gesepeului este infectata cu tot felul de ***, asistati social in tzarile unde isi au domiciliul caci un om caruia ii place munca nu sta sa o frece 24 din 24 pe toate articolele de pe gesepe, digi, ***,tsport sau gandul !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează