FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Campionii ”cîinilor” sărbătoriţi de vedetele lui Dinamo » ”Sîntem cei mai fericiţi copii din România”

FOTO: Alex Nicodim +8   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 26 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 26 iunie 2014 21:13

Dinamoviştii şi-au celebrat astăzi, la Water Park din Otopeni, victoriile de la campionatele naţionale de la juniori.

Alături de conducători şi de copiii care au ridicat trofee importante deasupra capului, la dineul ce s-a ţinut pe una dintre proprietăţile lui Ionuţ Negoiţă au participat Flavius Stoican, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, dar şi jucători de la prima echipă.

Campionii de la juniorii B şi C republicani ai grupării au fost felicitaţi de conducători şi s-au uitat cu jind la toboganele de la Water Park, aşteptînd ca zilele viitoare să onoreze invitaţia de a le folosi pe durata vacanţei.

"Să fim cei mai buni şi la echipa mare"
"Sîntem cei mai fericiţi copii din România. Sîntem campioni! Acum avem şi unde să venim să facem baie", a comentat, amuzat, dar şi timid, Ricardo Grigore, 15 ani, unul dintre artizanii victoriei din finala juniorilor C republicani, contra lui ACS Politehnica Timişoara (2-1).

"Sperăm ca în anii ce vor veni să fim cei mai buni din România şi la prima echipă a lui Dinamo. Idolul meu a fost Dănciulescu. Îi spun "domnul Dănciulescu" de fiecare dată cînd îl văd", a spus şi Simone Dobre, 17 ani, deja cu o selecţie la activ în Liga 1, campioni la juniori B, după finala cu CSU Craiova (3-2). Iar Laurenţiu Manole, unul dintre eroii acestei finale, a punctat: "Mi s-a îndeplinit un vis, să fiu campion cu Dinamo. Avem de învăţat multe lucruri pozitive de la domnii Stoican, Dănciulescu şi Bratu".

"Ne mîndrim cu campionii noştri. Lucrurile merg spre bine la Dinamo, viitorul sună frumos. Aceşti tineri trebuie să creadă că vor fi primii în România în tot ceea ce fac. Avem obligaţia să tratăm cu atenţie viitorul echipei. Voi mai promova copii la prima formaţie"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

"Sînt mulţi oameni care au muncit şi trudesc pentru binele clubului, nu doar de la prima echipă, ci şi la centrul de juniori. Dinamo e o mare familie, va renaşte şi va redeveni o forţă la nivelul României şi Europei"
Ionel Dănciulescu, director general Dinamo

"Sărbătorim victoriile acestor copii. Prezentul este stabil, viitorul e bun. Avem antrenori capabili care ştiu să-i instruiască pe băieţi. Sîntem siguri că se vor forma mai mulţi campioni. Dacă nu se gîndesc că vor îmbrăca tricoul "cîinilor" în viitor, degeaba s-au apucat de fotbal!"
Florin Bratu, şeful scouterilor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
reddog
reddog  •  27 Iunie 2014, 09:05

Bravo copii..Bravo DINAMO

caminero
caminero  •  27 Iunie 2014, 08:55
Postat de 14mai1948 pe 26 Iunie 2014, 19:32

Frumos ..FELICITARI.. avem viitor asta e sigur ..important e sa avem grija de juniori si sa le rasplatim munca ..Negoitza TREBUIE sa le creieze toate conditiile pt a performa ..asa copii trebuie sa simta ca au realizat ceva FRUMOS SI MARET ... Respect pt Juniori ..munciti cu drag si viitorul o sa die optim pt voi ..tratati cu seriozitate antrenamentele si NU fiti FITOSI ..fiti MODESTI ..

Hmmm ... nu ştiu dacă Negoiţă trebuie să le creeze condiţii ... nu cumva grupele astea aparţin de C.S. Dinamo, adică de madam Lipă? eu aşa ţineam minte, să mă tai dacă mai ştiu de unde ...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2014, 02:08
Postat de unico_biancorossi pe 27 Iunie 2014, 02:07

staoi pe pace, copiii astia chiar sunt viitorul lui dinamo.

stai.. scz..)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează