FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO EXCLUSIV » Noul echipament al Stelei pentru meciurile din deplasare

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 10 iunie 2014 12:05

Începînd cu acest sezon, Steaua Bucureşti va evolua în meciurile din deplasare într-un tricou îndrăzneţ de culoare galbenă. Tricoul este în întregime de culoare galbenă şi are integrate culorile tradiţionale ale echipei Steaua, rosu şi albastru, pe guler şi pe manşetele mînecilor.

Anul înfiinţării clubului, 1947, este inscripţionat pe partea interioară a tricoului, pe un fundal roş-albastru. Pentru meciurile desfăşurate în deplasare sînt disponibile două variante de şort, unul galben şi celălalt albastru, precum şi două seturi de jambiere, unul de culoare galbenă cu inserţii de culoare albastră în partea din spate şi în zona superioară şi unul de culoare albastră cu o bandă bleumarin în zona superioară.

Acest nou echipament, ce poartă semnatura Nike, a fost proiectat pentru a oferi jucătorilor cele mai noi inovaţii tehnologice care să ducă la îmbunătăţirea performanţelor şi să protejeze mediul înconjurator.

Echipamentele sînt produse din sticle de plastic reciclate. Şorturile conţin 100% poliester reciclat; tricourile contin 96% poliester reciclat, în timp ce şosetele 78%. Prin folosirea de poliester reciclat, s-a redus consumul de energie a întregului proces de producţie cu mai mult de 30%.

Nike este sponsorul tehnic al echipei FC Steaua Bucureşti pînă în anul 2017. Parteneriatul a demarat în 2003.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (76)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  11 Iunie 2014, 14:07
Postat de forumeer pe 10 Iunie 2014, 19:24

Cand Steaua juca in galben (tot pt deplasari), Petrolul era acelasi lucru cu Astra si se "bucura" de ligile inferioare.

petrolul juca in galben pe vremea cand bunicu mata era adus cu compania, pe stadion, la meciurile stelei. cand juca steaua la Ploiesti, aduceau soldatii sa strige, dar tot nu se auzeau.... cand vor juca la Ploiesti, unde galbenul este culoarea de acasa a petrolului, vor trebui sa utilizeze rosul, culoarea draga lui zgrebenciuca, patronu' din umbra al stanei.

ursoix
ursoix  •  10 Iunie 2014, 21:49
Postat de armion pe 10 Iunie 2014, 19:39

Ei au o presimtire, vor face un campionat de kkt ! Si au ales culoarea potrivita.

exact ca in ultimii 2 ni

armion
armion  •  10 Iunie 2014, 19:39

Ei au o presimtire, vor face un campionat de kkt ! Si au ales culoarea potrivita.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează