FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA-OŢELUL

GALERIE FOTO / Imagini emoţionante de la Craiova: "De astăzi în ceruri se va cînta Oltenia Eterna Terranova"

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Suporterii Craiovei au creat o atmosfera extraordinară înaintea meciului cu Oţelul, comemorînd trecerea în nefiinţă a marelui poet Adrian Paunescu, cel care, printre altele, a compus şi imnul Universităţii. Vezi imagini!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
pancone51
pancone51  •  05 Noiembrie 2010, 23:13

frumoasa atmosfera,felicitari imi pare rau de scor, asta e, Dumnezeu sa- odihneasca in pace!,ca mult a iubit Craiova

oltchimsteaua
oltchimsteaua  •  05 Noiembrie 2010, 23:08

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe marele poet!!! Pacat de suporterii Stiintzei... dar Otelul a jucat mai bine..iar sincer..nu se poate compara Stiintza cu Rapidul..Stiintza echipa de provincie este iubita peste tot..iar A.Paunescu era suporter adevarat pentru Stiintza, nu pt rapid.. imnul rapidului l-a compus asa mai mult la cerere.. nu din suflet..si e mult mai frumos cel al oltenilor!

klinmaximus
klinmaximus  •  05 Noiembrie 2010, 22:56

Trebuie sa recunoastem azi galeria Craiovei,s-a apropiat de cea a lui Liverpool si Ajax.A fost poate cel mai frumos omagiu adus maestrului.Avem nevoie de asa ceva si pe celelalte stadioane(nu doar la momente triste). Felicitari oltenilor!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează