FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - TWENTE, 16 FEBRUARIE 22:05

GALERIE FOTO / Probleme pentru Steaua » Gazonul de pe Naţional Arena arată GROAZNIC!

Foto: Andrei Crăiţoiu +14   FOTO
Foto: Andrei Crăiţoiu

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 februarie 2012 21:05

Au mai rămas doar 9 zile pînă la primul meci al Stelei în 16-imile Europa League. "Dubla" cu Twente va începe la Bucureşti pe Naţional Arena, pe 16 februarie, urmînd ca returul să se joace o săptămînă mai tîrziu, la Enschede!

Tocmai din acest motiv, lucrurile au început să se mişte pe Naţional Arena. Pentru a îndepărta cît mai rapid stratul de zăpadă care s-a depus în tribune, Primăria şi ALPAB au apelat la ajutorul a peste 100 de deţinuţi de la Penitenciarul Jilava, care vor ajuta la deszăpezire. Municipalitatea va plăti 7.000 de lei în schimbul acestei operaţiuni, care a început astăzi şi va dura două zile.

Gazonul a fost curăţat în totalitate de zăpadă în urmă cu cîteva zile şi protejat cu o folie de plastic pentru ca zăpada să nu se mai depună pe el, dar veştile nu sînt chiar îmbucurătoare. Steliştii trebuie să-şi facă probleme pentru că iarba arată foarte prost!

Veştile legate de vreme nu sînt deloc îmbucurătoare în perspectiva partidei de acasă cu Twente. La ora 12:00, meteorologii au anunţat că Bucureştiul intră şi el, pînă pe 12 februarie, sub avertizare de Cod Portocaliu!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (46)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Februarie 2012, 20:44

DIMINEATA APARE ACEST ARTICOL CA GAZONUL E DISTRUS , SEARA LA TELEVIZOR SE ARATA CA PESTE GAZON A FOST O PRELATA, GAZONUL ESTE PERFECT SI CA TEMPERATURA LA NIVELUL SOLULUI ESTE DE 14-17 GRADE !!!!! ASTA NU E MITOCANIE GAZETAREASCA ? CINE VREA DISCREDITAREA SI A CUI ? ZIARISTI SI ZIAR DE INCULTI !

masko0
masko0  •  07 Februarie 2012, 20:22

va arata mult mai bine decat la alte meciuri

dayro27
dayro27  •  07 Februarie 2012, 20:08

felicitari oprescu,felicitari PSD...TOLO,dc taci?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează