FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

GALERIE FOTO S-a reunit și ACS Poli! Schimbări importante în lotul bănățenilor » Șase plecări sigure, urmează alte trei

FOTO: Adrian Pîclișan +4   FOTO
FOTO: Adrian Pîclișan

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 17:13

ACS Poli s-a reunit azi cu 19 jucători. Timișorenii se confruntă în continuare cu probleme financiare și renunță la multe nume.

Cea mai surprinzătoare plecare e cea a lui Alex Curtean.

Mai mult, trupa lui Florin Marin nu a reușit să se despartă în termeni amiabili de Georgi Sarmov, iar jucătorul bulgarul a decis să-și ceară toate drepturile financiare la FIFA.

Conducătorii echipei nu au oferit azi declarații. Exodul va continua zilele următoare, cînd se va renunța la Popovici, Poparadu, Boldea, Artean și Lazăr.  Croitoru, Rufino și Neagu sînt și ei sub semnul întrebării. La capitolul sosiri s-a bifat revenirea lui Doman, care va fi urmată de cea a brazilianului Pedro Henrique.

”E o surpriză și pentru noi, s-a renunțat la o mare parte din jucători. Nu știu ce va fi, cine va veni. Sper ca schimbările să fie de bun augur. Acum ne număram în vestiar, sîntem puțini, dar sperăm ca în timp scurt să vină jucători. Am pățit-o și în vară, au venit jucători pe parcurs”, a declarat Srgian Luchin.

Lotul prezent la reunire: Smaranda, Kirschstein, M. Contra – Belu, Cînu, Luchin, D. Popescu, Melinte, Bocșan, Ov. Popescu, Scutaru, Zicu, Doman, Sîntean, Mailat, D. Sorescu, Goga, Elek, Bărbuț

Absențe/plecări: Curtean, Llorente, Hernandez, Rufino, P. Henrique, Croitoru, Sarmov, Neagu, Popovici, Poparadu, Boldea, Artean, Lazăr

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mateiserban
mateiserban  •  09 Ianuarie 2016, 15:16

Cum sa-i dai drumul lui Croitoru??? Asta era cel mai bun la Botosani cand au terminat anul trecut pe locul 8. Si la 35 de ani alearga mai mult decat toti de 25.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  08 Ianuarie 2016, 20:05

castr averile ăsta idiot de bulgar vrea bani?Pai la ce caricatura de jucător este ,el ar trebui sa plătească despăgubiri tuturor spectatorilor care si-au consumat nervii privind la o *** care nu știe nici măcar sa dea cu stsngu-niște dreptul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează