FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Galerie foto / Steliştii au ieşit la antrenament la ora 7 dimineaţa!

Articol de , - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

Victor Piţurcă a programat primul antrenament al zilei în această dimineaţă, cu începere de la ora 7:00, şedinţa de pregătire fiind exclusiv fizică, a transmis corespondentul gsp.ro în Austria.

Din trei antrenamente zilnice, două sînt destinate lucrului cu mingea. Piţi pune mare preţ pe posesie şi pe tehnicitatea echipei, fapt pentru care alocă numai o treime din timpul petrecut pe teren pregătirii fizice a echipei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
sherlock1
sherlock1  •  23 Iunie 2010, 23:46

Bine, Piti, esti grozav. Daca-i mai dai afara si pe Banel zapacel si pe Kapetanos picioros de lemnos poate ca pana la urma se va incheaga ceva la Steaua.

liviuemil
liviuemil  •  23 Iunie 2010, 20:05

Mai "calinhorge" abia esti la primul comentariu si ti-ai dat cu stingul in dreptul. Nu crezi ca era mai bine sa alegi si tu un alt subiect, mult mai usor, pe intelesul memoriei tale?

forzzasteaua
forzzasteaua  •  23 Iunie 2010, 16:29

TRANSFERURI MAI FACEM SI NOI??? SAU II LASAM PE ALTI SA SE INTAREASCA??? CU ECHIPA DE ACUM NU CRED CA AVEM VREO SANSA LA CAMPIONAT - DIN CUPA ROMANIEI VOM IESI LA FEL DE REPEDE IAR IN CE PRIVESTE EUROPA BANUITI CA NU IESIM DIN GRUPE {DACA VOM AJUNGE ACOLO} FACETI URMATOAREA MISCARE - DATII PE TOJA SI SURDU INTRUCAT NU CRED CA POT FI MAI BUNI DECAT AU FOST SI ADUCETII PE MORAES, CURELEA, FERFELEA CHIAR SI PE THEREAU

Vezi toate comentariile (16)
Comentează