FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

GALERIE FOTO/UPDATE Florinel Coman a fost prezentat oficial la palat: "Am ținut cu Dinamo!" » Primele imagini după transferul la FCSB

Florinel Coman, la Palat, alături de Gigi Becali și impresarul Pietro Chiodi, cel care a intermediat mutarea//FOTO: RAED KRISHAN +8   FOTO
Florinel Coman, la Palat, alături de Gigi Becali și impresarul Pietro Chiodi, cel care a intermediat mutarea//FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 11:35

Așa cum GSP.RO a anunțat încă de acum patru zile, FCSB a rezolvat transferul atacantului Florinel Coman (19 ani) de la Viitorul, care azi a devenit oficial jucătorul roș-albaștrilor și a fost prezentat la palat. Gigi Becali i-a plătit 2 milioane de euro lui Hagi.  

update 14:34

Florinel Coman a fost la Palat, unde a fost prezentat alături de Gigi Becali și impresarul Pietro Chiodi. Puștiul de 19 ani a oferit și primele declarații și nu s-a sfiit să recunoască că a ținut cu Dinamo în copilărie.

"Mă bucur că am ajuns aici, e un pas înainte și sper să nu dezamăgesc. Va fi presiune, dar presiune a fost și la Viitorul. Am venit să fac un pas mare, simțeam că trebuie să fac o schimbare și iată că am și făcut această schimbare. În copilărie am ținut cu Dinamo", a declarat Coman. 

update 14:05

"Crescut în ultimii șapte ani în Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", Florinel Coman a părăsit clubul constănțean și a devenit definitiv jucătorul formației FCSB începând de astăzi. FC Viitorul îi mulțumește lui Florinel Coman pentru aportul adus la ascensiunea echipei constănțene spre vârful piramidei Ligii I în sezonul precedent și îi urează mult succes în carieră!", e mesajul postat pe site-ul oficial al campioanei. 

update 12:20

Coman a plecat în jurul orei 12:00 spre București, destinația fiind Palatul lui Gigi Becali, acolo unde în cursul acestei după-amiezi va avea loc și o conferință de presă.

La Palat se află deja Pietro Chiodi, impresarul jucătorului, care pune la punct ultimele detalii contractuale.

Șansele ca Florinel Coman să se antreze azi cu FCSB sunt infime, însă mai mult ca sigur mâine va participa la prima sa ședință tehnică alături de noii săi colegi. 

Rămâi pe GSP.RO pentru primele imagini cu Florinel Coman după transferul la FCSB!

Știrea inițială

Transferul a fost confirmat oficial astăzi de Gigi Becali, patronul FCSB-ului, într-o emisiune televizată. 

"Mâine, Coman e la antrenament alături de Budescu și Alibec. Nu mă sperie forma lui slabă, Dumnezeu l-a pus să joace așa slab ca să ajungă la Becali. M-am înțeles cu Hagi și băiatul nu va mai pleca în Austria", a spus patronul roș-albaștrilor, la TV Sport Ro.

Conform ultimelor informații, Viitorul va primi aproximativ 1,5 milioane de euro în schimbul lui Coman și un procent dintr-un viitor transfer.

Florinel Coman (19 ani) devine astfel cel de-al treilea jucător achiziționat de FCSB de la Viitorul în acestă vară, după transferurile lui Romario Benzar și Dragoș Nedelcu.

Coman a explodat la Viitorul sezonul trecut, când a reușit șase goluri și șapte pase de gol în 28 de partide, fiind unul dintre oamenii decisivi în succesul istoric al dobrogenilor din campionat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (110)
452333548303212
Ronald Roman  •  22 August 2017, 03:53

Cine-i papițoiu' cu curea albă, de lângă ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua024
steaua024  •  21 August 2017, 23:43
Postat de vasy86le pe 21 August 2017, 16:23

"In copilarie am tinut cu Dinamo" si acum nu mai tii? Eu stiu ca in copilarie ai idoli, eroi, echipe favorite si idolii copilariei raman si la maturitate, daca unii nu au caracter si se schimba dupa cum bate vantul, ar trebui sa nu mai spuna cu cine a tinut in copilarie, ca nu ne intereseaza ca esti o de aia cu doua fete, azi tin cu tine, maine cu dusmanul tau.

Daca esti copil, rationamentul tau poate fi iertat. Daca esti matur si ai un serviciu sau nu ai un serviciu, judecata ta e puerila ! Sa ma explic: In viata omul isi alege o meserie. Printre aceste meserii exista si una de fotbal (profesionist). Joci ca sa castigi un ban. Unde in tara asta poti sa te duci sa castigi un ban meritat, pentru rasplata muncii tale? La Steaua! Din punctual asta de vedere eu il admir pe Becali care IA JUCATORI ROMANI BUNI SI II PLATESTE LA CEL MAI INALT NIVEL DIN ROMANIA (fata de altie echipe care iau tot felul de straini de mana 3-a sau a 4-a) ! Chiar daca pustiul este fan Dinamo, cu ce a gresit cand a fost sincer si a afirmat ca de mic a tinut cu Dinamo ? Foarte frumos ca e cinstit ! Cert este ca la valoarea lui, Dinamo NU PUTEA OFERI ce a oferit Becali, pentru ca sunt convins ca altminteri daca nen-tu Negoita baga mana adanc in buzunar, putea sa-l ia, si Dinamo (formatia de baza!!!!) nu se mai chinuia cu o nou promovta ca Sepsi pentru un amarat de 1-0 ! Romantismul in fotbal a disparut de mult pentru ca acum fotbalul a devenit o meserie si cel valoros cauta un job pe masura valorii lui! In Europa nu mai exista de mult aceasta marota, iar jucatori care s-au format la Juve de exemplu se angajeaza la PSG, Real, Manchester chiar daca spun ca " sunt juventist de mic " !

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  21 August 2017, 21:31

RETINETI..MA REPET..E DIN CHERCEA-BRAILA.. SI TAC SU E CAINE :)..

Vezi toate comentariile (110)
Comentează