FOTBAL  »  Superliga  »  ”U” CLUJ

Ganea neagă că el i-ar fi dat afară pe cei cinci jucători de la "U" Cluj: ”Sînt doar antrenor”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 21:22

Ionel Ganea a negat ieri că a avut vreo influenţă în decizia înlăturării celor 5 jucători din lotul Universităţii.

Antrenorul Universităţii, Ionel Ganea, a precizat ieri că nu are nici o legătură cu decizia înlăturării din lot a celor 5 jucători, Ionuţ Boşneag, Răzvan Cucui, Roberto Iancu, Bogdan Pătraşcu şi Georgian Tobă.

"Vreau să spun din capul locului că nu sînt un călău la Universitatea. Am venit aici cu cele mai bune intenţii, ştiu ce mă aşteaptă, dar vreau să-mi fac meseria cinstit în condiţiile pe care le ştie deja toată lumea. Eu sînt doar antrenor şi aşa voi rămîne, iar restul deciziilor administrative nu mă privesc. Preocuparea mea e să-mi fac un lot competitiv cu care să reuşesc salvarea de la retrogradare. Am discutat cu cei 5 jucători şi i-am rugat să-şi rezolve problemele financiare cu conducerea. Atîta tot, nimic mai mult. Oricum, trei au fost şi accidentaţi şi nu puteam conta pe ei în Antalya", a fost discursul "Ganezului".

Cei 5 jucători au fost anunţaţi că nu mai fac parte din lotul pentru retur, după ce acţionarul majoritar, Ioan Mărginean, a aflat că jucătorii şi-au depus memorii la comisiile federale pentru a-şi primi banii restanţi şi apoi să devină liberi de contract.

Refuzuri pe bandă
Ionel Ganea a încercat să-i convingă pe foştii jucători Alexandru Păcurar şi Tibi Bălan să accepte un contract minim pînă în vară pentru a îmbrăca din nou tricoul Universităţii.

"Eu discut cu jucători liberi care pot accepta condiţiile minime de contract, să-i conving să vină să mă ajute. Fac asta pentru că am relaţii şi îi cunosc bine pe unii dintre ei, dar în rest doar antrenez. Păcurar şi Bălan m-au refuzat motivînd că aşteaptă un contract din străinătate, dar nu sînt singurii", a explicat Ganea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tinu_dascal59
tinu_dascal59  •  13 Februarie 2013, 02:16

Ai dreptate , ca acuma la greu se vad caracterele adevarate,nu? cand au fost bani multi si se manca o paine buna la U...toti ereu cu...sufletul alaturi de club de ziceai domnule ca astia chiar o sa-si dea si viata pentru club si acuma ....ei au oferte de dincolo.!!da mergeti ..invartindu-va sa nu va mai auda nimeni de hir!!cand o sa fie situatia mai buna la U.[Si o sa fie veti vsdea.] atunci or sa doreasca sa vina inapoi ,dar si de ii primeste cineva.. primiti da cu...suturi in fund si sa l-i se arate..obrazu .!!!

manolo_mandoca
manolo_mandoca  •  11 Februarie 2013, 09:16

Acum la greu se vad caracterele.....au uitat si balan si pacurar de ''U''nde au plecat!intentionat le-am scris numele cu litere mici!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează