FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Garanţii pentru Maftei » Titular indiscutabil şi lider în apărarea dinamovistă!

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

Şefii "cîinilor" i-au promis fostului căpitan al Rapidului că va fi titular indiscutabil şi că vor să-l impună drept liderul apărării dinamoviste. 144.000 de euro pe an îl aşteaptă pe Maftei în Ştefan cel Mare.

Vasile Maftei este aşteptat să-şi pună iscălitura mîine pe contractul cu Dinamo şi ar putea fi titular în tricoul alb-roşu încă de duminică seară, de la ora 21:00, în direct la DigiSport, în meciul de la Braşov.

"Cîinii" s-au înţeles, în principiu, cu cei de la Unirea Urziceni pentru ca stoperul de 29 de ani să ajungă în Ştefan cel Mare. Fotbalistul a fost atras de dinamovişti cu un discurs ferm în care i s-a promis că va fi titular clar: "Vino şi ai să joci! Te cunoaştem bine, ştim ce poţi, nu vii la plesneală. Avem planuri mari cu tine, poţi fi liderul apărării. Ne trebuie un fotbalist ca tine, experimentat, care să ştie să conducă defensiva, să ţipe la ameţiţii ăştialalţi şi să-i trezească".

Se teme de Cornel Dinu

Roş-albii susţin că Maftei le-ar fi spus apropiaţilor că e foarte tentat de oferta lui Dinamo, mai ales după ce-a primit asigurări că va fi bine primit în Ştefan cel Mare. "N-ai treabă cu suporterii, dacă vei da randament nu contează că ai stat 10 ani la Rapid!", i-au zis şefii.

Maftei mai are un singur disconfort: a fost criticat frecvent de Cornel Dinu de fiecare dată cînd a jucat la prima reprezentativă. Acţionarii au încercat să-l liniştească: "Tu concentrează-te pe fotbal şi atît! Noi avem încredere în tine din moment ce ne zbatem atît să te transferăm".

"Mi-l doresc pe Maftei, e un jucător de care Dinamo ar avea nevoie. Cheia este la el, dacă vrea cu adevărat să vină la noi!"

Ioan Andone, la revenirea din Turcia

50.000 de euro va lua mîine la semnătură Maftei dacă va fi de acord cu contractul pe 3 ani propus de "cîini"

Mister nu-l suportă
Cornel Dinu l-a taxat cu predilecţie pe Maftei după meciurile "tricolorilor". "Spuneţi-mi şi mie care e viitorul lui Maftei? Au fost aduse toate gloabele libere de contract ca să întărească fotbalul românesc şi iată ce ni se întîmplă", a zis Procuroru' după 0-5 cu Serbia. "Maftei e un jucător modest pe care orice echipă îşi construieşte ofensiva!", a continuat el după 0-2 cu Israel. "Cu Maftei fundaş dreapta aş juca cel mult o partidă de table", a mai zis şi după înfrîngerea cu Ucraina (2-3). "Nu înţeleg ce are domnul Dinu cu mine, poate nu-i place faţa mea", a ripostat fotbalistul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
zidane92
zidane92  •  07 Septembrie 2010, 16:25

la ce avem noi in momentul asta in aparare maftei,bordeanu si brandan ar fi aur curat sunt asa indispensabili ca nici cel mai aprins suporter dinamovist pe tema asta ca sa nu vina fosti stelisti sau rapidisti nu ar trebuie sa zica nimic va asteptam pe toti 3 cu bratele deschise sa se rezolve gaurile din aparare si sa se faca o echipa beton pt titlu si grupele ucl

kanye
kanye  •  07 Septembrie 2010, 15:05

Nu stiu ce v-a fi,nu cred ca va veni.Si vad un dinamovist care zicea ca v-a fi mai iubit decat in Giulesti.FI SERIOS!!!

laleauaneagra
laleauaneagra  •  07 Septembrie 2010, 14:59

daca esti profesionist toti te vor respecta HAI CATEII

Vezi toate comentariile (24)
Comentează