FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gardoş: "N-aveam tupeu nici să intru în vestiar, l-am aşteptat pe Bicfalvi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2010 00:00

Fundaşul Stelei Florin Gardoş rememorează momentul primului contact cu vestiarul din Ghencea şi vorbeşte despre prima zi în tricoul roş-albaştrilor.

"Nici n-a trecut prea mult timp de atunci, cîteva luni doar. Însă nu voi uita niciodată clipa aceea. Am ajuns la stadion, mi s-a dat o cameră şi aşteptam primul antrenament.

Dar cînd am ajuns în faţa vestiarului, n-aveam destul tupeu ca să intru singur, aveam emoţii prea mari. L-am sunat pe Eric Bicfalvi, care-mi era prieten, şi l-am întrebat cînd ajunge, ca să intru o dată cu el în cabină", a spus Gardoş în gsp.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
suhy
suhy  •  06 Noiembrie 2010, 12:13

Sa ramai MODEST si sa muncesti mult ca sa ajungi sus ca fizic ai ,valoare este si un dram de noroc...mie imi place mai mult cum joci inchizator si apreciez cum iesi cu mingea la picior din careu nu bubuiala...BAFTA in continuare!!!

doru5
doru5  •  06 Noiembrie 2010, 11:43

:))) imi aminteste de ce spunea Radoi despre prima zi in vestiarul Stelei... se uita la trica , Danciulescu , Marius Baciu si ceilalti si avea impresia ca nu va rezista prea mult pe acolo. Spre deosebire de altii care "mucles!" ...au ajuns la Steaua , au salar bun si deci....la ce sa mai munceasca??? au tot ce si-au dorit. Sper ca baiatul asta nu o va lua pe urma betivanilor!

doru5
doru5  •  06 Noiembrie 2010, 10:58

Denethor ai Alin.... amandoi imi faceti orasul de rusine cu prostia voastra!!!!! Si eu sant din Mures , fac parte din galeria FCM si sant stelist de cand ma stiu. Nu inteleg frustarea da denethor , dar nici prostia fara amrgini a lui alin!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează