FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI

Gardoş şi Kapetanos nu vor juca diseară împotriva Universităţii Cluj

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2010 00:00

Steaua nu va putea conta în această seară, la meciul cu Universitatea Cluj, pe aportul a doi jucători. Este vorba despre Florin Gardoş şi Pantelis Kapetanos.

Primul a suferit o entorsă în prima repriză a partidei cu Liverpool, iar grecul s-a rupt la unul dintre antrenamentele de la sfîrşitul săptămînii trecute.

De asemenea, nici Răduţ, şi nici Emeghara nu fac parte din lot, cei doi fiind de multă vreme indisponibili din cauza accidentărilor.

Meciul din această seară cu Universitatea Cluj este ultimul în campionat în 2010 pentru roş-albaştri, ei urmînd a mai disputa un singur joc, cel cu Napoli, din grupele Ligii Europa, pe 15 decembrie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
imperator
imperator  •  06 Decembrie 2010, 19:55

ai grija logane si justjamba,azi Steaua va primi 1,11 metri,cade Bilasco in careu,a invatat de la Niculae,sunt prieteni si i-a spus tactica.

justsamba
justsamba  •  06 Decembrie 2010, 19:49

Da da =)) ce bine ma inteleg cu Diamovistii cand joaca St0aia =))

davidero
davidero  •  06 Decembrie 2010, 19:41

sa-i faci observatie prostului e ca si cand ai trage un caine de urechi...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează