FOTBAL  »  Superliga  »  TENSIUNI

Gaură în buget » Steaua e în mare pericol în acest moment! Vestea pe care o primește înaintea duelului cu Villarreal

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 09:11

Calificarea Stelei în Europa League i-a deschis perspective financiare formidabile. Totuşi, un capitol la care clubul lui Becali aştepta încasări masive dispare practic din planul iniţial al roş-albaştrilor.

E vorba despre reţeta provenită din vânzarea biletelor. Mâine, adversară va fi Villarreal, semifinalistă în ediţia trecută a Europa League şi una dintre echipele de top din Primera Division în ultimele două sezoane. Chiar şi aşa însă, suporterii Stelei nu sunt atraşi de această confruntare.

Până ieri, se vânduseră numai 4.000 de bilete, un nivel mult sub aşteptările oficialilor echipei. Practic, Steaua e în acest moment în pericolul de a ajunge în situaţia în care să nu-şi acopere nici măcar cheltuielile totale de organizare a unui asemenea meci european.

Se bate recordul cu Kiev?

Ultimul meci în cupele europene la care Steaua a avut extrem de puţini spectatori s-a jucat în decembrie 2014. Atunci, la partida cu Dinamo Kiev, care a închis faza grupelor, în tribunele de pe Arena Naţională au fost 6.000 de spectatori. Asistenţa extrem de redusă a fost influenţată din plin de faptul că s-a jucat la o săptămână după ce clubul pierduse în instanţă, definitiv, marca Steaua.

Totul despre suma pe care ar trebui să o încaseze Steaua pentru a acoperi cheltuielile de organizare, dar și diferența dintre sezonul actual și situația din urmă cu 4 ani, doar în ediția tipărită și în cea digitală a Gazetei!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Situație dramatică la Astra! Nu mai au bani nici să înfrunte frigul!

CSU Craiova vrea victoria în meciul cu echipa lui Becali: "Dacă suntem lăsați să jucăm, putem învinge!"

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1024055094289615
Sergiu Chirita  •  28 Septembrie 2016, 14:33

Dar cine-or fi aia 4000 ...asta ma intreb :)

catalynn
catalynn  •  28 Septembrie 2016, 14:19

Asta e .... Ghinion! :-)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează