FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gaz Metan a învins o singură dată acasă pe Steaua. Acum 64 de ani!

Valentin Iliev şi Thaer Bawab se vor duela şi astăzi
Valentin Iliev şi Thaer Bawab se vor duela şi astăzi

Articol de - Publicat sambata, 10 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2011 12:31

Depăşite în clasament de CFR Cluj şi presate de distanţa faţă de Dinamo, Rapidul şi Steaua nu au voie astăzi să facă paşi greşiţi în partidele cu Braşovul, respectiv Gaz Metan.

Cele două grupări bucureştene au de partea lor palmaresul în disputele din runda a 6-a. Astfel, rapidiştii au cîştigat 26 de partide din cele 37 disputate împotriva "galben-negrilor" din postura de gazdă, alte 7 jocuri încheindu-se la egalitate. Oaspeţii au cîştigat doar de 4 ori, ultima oară în 2001, atunci cînd s-au impus cu 3-1 (R. Niţă / F.Moldovan, Ghindaru, Vacsko). De asemenea, precedentul joc în care vizitatorii au plecat cu punct s-a consemnat pe 15 martie 2003, braşovenii egalând în finalul partidei prin Mugural Buga, după ce Daniel Niculae deschisese scorul.

Şi Steaua stă bine din punct de vedere al istoricului confruntărilor cu medieşenii, "roş-albaştrii" pierzînd doar două jocuri din 12 în duelurile cu aceştia. Ba mai mult, sibienii au cîştigat o singură dată pe teren propriu o partidă contra bucureştenilor, pe 9 noiembrie 1947, chiar în prima întîlnire. Atunci, CSM s-a impus cu 4-3 în faţa celor de la ASA.

Palmares Gaz Metan - Steaua: 12 jocuri - 2 victorii Mediaş - 1 egal - 9 victorii Steaua
Palmares Gaz metan gazdă: 6 jocuri - 1 victorie Mediaş - 1 egal - 4 înfrîngeri.

Gaz Metan Mediaş - Steaua se va juca în această seară, cu începere de la ora 21:30, în direct pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

ECHIPE PROBABILE:
Gaz Metan: Pleşca - R. Zaharia, Fl. Lazăr, Markovici, Buzean - Hoban, Cr. Todea, Bawab, Breeveld, C. Petre - Cr. Bud
Rezerve: Vîtcă, Trtovac, Ciucă, Frăsinescu, Bozeşan, Liţu, D. Roman
Steaua: Tătăruşanu - Martinovici, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Rusescu, Bourceanu, Brandan, Cr. Tănase - Tatu, M. Costea
Rezerve: Stanca, Gardoş, Fl. Costea, Galamaz, Bicfalvi, Năstăsie, Nikolici

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
forza1rapid
forza1rapid  •  10 Septembrie 2011, 16:24

Sa ne ca cam pe ste oaia echipa de RROMI cu suporteri de aceeasi etnie. Steoaia prima echipa care a jucat cu steaua SOVIETICA pe piept si chiar si prima lor emblema reprezenta asta !!!

keep
keep  •  10 Septembrie 2011, 13:29
Postat de barbuta_marin pe 10 Septembrie 2011, 12:53

Chiar credeti ca este interesant sa stim ce face Steaua la Medias? Pe site-ul Stelei nu este nici un comentariu despre Rapid. Dar voi v-ati vandut pt. a trai mai bine neavand "coloana vertebrala".

Dute dracu de vita incaltata

raufacatorul
raufacatorul  •  10 Septembrie 2011, 12:58

jos iliescu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează