FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Gaz Metan face precizări în cazul suspendării lui Eric

Eric de Oliveira
Eric de Oliveira

Articol de - Publicat joi, 15 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 decembrie 2011 18:28

Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a discutat pe larg despre suspendarea mijlocaşului brazilian Eric de Oliveira pentru 16 etape. Citeşte mai multe detalii despre decizia LPF!

“Decizia spune aşa: pentru încălcarea contractului pe care l-a avut şi pentru denunţarea unilaterală, fără justă cauză, jucătorul este sancţionat cu 16 etape de suspendare. Aceasta este o primă etapă, jucătorul va primi motivarea acestei decizii şi va avea un termen, conform regulamentului, de cinci zile să facă apel, după care Comisia de Apel va decide, în cazul în care el va face apel, dacă menţine sau majorează această pedeapsă. Eu zic că au fost foarte îndurători cu el, când i-au dat această pedeapsă de 16 etape. În mod normal, puteau să-i dea chiar 24 de etape, dar au ţinut cont că e la prima abatere, aşa au considerat ei, deşi eu le-am spus că este a doua oară când face acelaşi lucru – a mai părăsit o dată echipa şi a venit înapoi.

Ce urmează acum? După comisia de apel, noi ne vom adresa la FIFA, privind daunele pe care ni le-a provocat jucătorul Eric. Vă asigur că atât jucătorul, cât şi clubul care l-a luat vor plăti. Noi nu am stat cu mâinile în sân, am informat şi clubul Karpaty Lvov că el este jucător sub contract şi suntem în litigiu cu el, ca să nu îl angajeze. Cei de la Wolfsburg, când au primit anunţul, l-au şi împachetat a doua zi. Clubul nu a greşit cu nimic faţă de el, din contră, a fost foarte tolerant.Din cîte am înţeles şi-a dat şi el seama că este manipulat de nişte pseudoimpresari,de fapt este subjugat lor,care îşi fac treaba cu Eric şi apoi va ajunge pe drumuri. Nu a fost plătit la Lvov, atunci nu a făcut el o mare greşeală că a plecat de la Mediaş?”, a spus Ioan Horoba.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mediash
mediash  •  15 Decembrie 2011, 21:26

nu-i baiat rau!! a vrut si el mai multi bani si sa joace la un club mai mare! A realizat f tarziu ca a fost tras pe sfoara si ca Horoba are influente la comisii ca il are pe Dragomir in spate. Eu sper sa ajunga la o intelegere cu Gazu si sa joace...ca isi pierde si conditia fizica si ii trec si anii!! Dupa aceste 16 etape ii obligat sa se intoarca la Gazu timp de 5 ani?sau poate deveni liber de contract?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează