FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - GAZ METAN MEDIAŞ

Gaz Metan Mediaş naşte pasiuni nebănuite » Gestul inedit pe care l-a făcut Eric de Oliveira

Ghetele lui Eric
Ghetele lui Eric

Articol de - Publicat sambata, 28 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 aprilie 2012 13:48

Plecat în urmă cu cîteva luni la formaţia ucraineană Karpaty Lvov, mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira s-a despărţit cu scandal de gruparea medieşeană, care cu puţin timp în urmă a obţinut suspendarea fotbalistului cariocas pentru o durată de 16 etape.

Cu toate acestea,ori de cîte ori are ocazia, Eric îşi manifestă dragostea pentru clubul care l-a făcut celebru, astfel că înaintea meciului cu Sportul de astăzi, brazilianul a postat pe pagina sa de facebook o poză cu ghetele sale de joc pe care şi-a înscripţionat iniţialele Gazului Metan alături de un mesaj sugestiv : ”Cand zic ca iubesc...asta inseamna ca iubesc GMM forever! ”,a postat Eric pe pagina sa de Facebook.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
bogdan1407
bogdan1407  •  28 Aprilie 2012, 22:02

pakt de el...un fotbalist foarte bun, da si-a rupt gatu singur.

mediash
mediash  •  28 Aprilie 2012, 18:49

Gazu are mare nevoie de el... El isi doreste sa revina la gazu... Ce dracu pazeste claudiu boaru si cindrea?

assf
assf  •  28 Aprilie 2012, 17:21

asta-i viata.. el cu imresarii lui au decis sa "fuga" la ucrainiei..in loc sa stea in romania unde era un star ..s-a dus la ucrainiei sa fie anonim.16 etape de suspendare nu e un capat de tara ..din cate am inteles actele sunt gata iar din iunie ..iulie eric v-a fii suspendat :| ..in toate competitiile profesioniste din lume ..nu doar din romania.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează