FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gazeta a avut dreptate » Laurenţiu Reghecampf explică ce a discutat azi cu Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 18:31

GSP.RO a anunţat azi în exclusivitate motivul întîlnirii dintre Laurenţiu Reghecampf şi Răzvan Burleanu, iar acum a venit rîndul tehnicianului stelist să povestească lucruri neştiute de la eveniment.

Reghecampf a confirmat în această după-amiază că a vorbit cu preşedintele FRF despre meciurile României cu Algeria şi Albania. Stelistul a încercat să-l convingă pe Burleanu să-i lase pe jucătorii campioanei în vacanţă după terminarea Ligii 1:

"Vreau ca jucătorii să aibă 3 săptămîni de pauză la vară, dar, dacă merg în turneul naţionalei, vor avea doar 5-6 zile libere.

Ei se vor întoarce pe 5 şi nu putem începe mai tîrziu de 13. Ne afectează programul de antrenamente şi nu permit aşa ceva. Avem un program bine stabilit.  Nu facem un scandal din faptul că amicalele nu sînt recunoscute de FIFA, dar aşa stau lucrurile.", a declarat Reghe la televiziunea sportro.

VIDEO Victor Piţurcă a aflat de întîlnirea dintre Laurenţiu Reghecampf şi Răzvan Burleanu. Reacţia selecţionerului

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (63)
valah7mai1986
valah7mai1986  •  05 Aprilie 2014, 08:49
Postat de tipsy pe 05 Aprilie 2014, 04:36

1. amicalele alea sunt o tampenie. 2. reghencampf e de`a dreptul nesimtit, se comporta de parca steaua e singura echipa din lume care da jucatori la echipele nationale, din romania nu mai zic.

Cap de pluta este saracie maxima in fotbalul romanesc, orice alt club in afara de Steaua are avea nevoie ca de aer de 12-15 milioane euro din CL! Nu poti incepe sezonul si sa te pregatesti de calificarea in CL cu doar 5-6 zile concediu pt jucatori. Piturca poate rula alti fotbalisti in acele amicale. Orice alt club ar fi procedat la fel.

tipsy
tipsy  •  05 Aprilie 2014, 04:36

1. amicalele alea sunt o tampenie. 2. reghencampf e de`a dreptul nesimtit, se comporta de parca steaua e singura echipa din lume care da jucatori la echipele nationale, din romania nu mai zic.

ftwraku
ftwraku  •  04 Aprilie 2014, 22:33
Postat de ftwraku pe 04 Aprilie 2014, 22:28

Doamne,la cate "inginerii" se gandesc unii sa fenteze legile,te doare capu... Cica Romania este o tara saraca:)) =)))))))) Poi ar putea statu roman sa faca munti de bani de ar vrea asta:)) La fel ca ti^ganu ala analfabet din Timisoara,alt manelist, care in acte este sarac lipit,insa detine si invarte "decat" 140 de imobile in centrul Timisoarei...Presa poate sa ii evalueze averea la 100 de milioane,presa ii filmeaza masinile gen Ferrari,samd,insa statu asta sarac, nu il vede:)) Eu propun astuia sa ii dea statu ajutor social,iar familia Reghecampf sa fie scutita de toate taxele si impozitele 10 generatii de acum incolo...Doar a castigat Reghe titlu cu Steaua,nu?:)))

Am uitat sa precizez ca luate tot prin fel si fel de inginerii,sapca,fals,samd... Asa cica banutu cica-i fruncea si bucurestenii sunt 'mitici"=))))))))))))))))) Mare civilizatie la Timisoara:)) Iar toti jucatorii din Liga1 sa semneze cu sexy impresara. Asta ar fi singura solutie pentru a avea o selectionata competitiva...O sa vedeti,va ajunge asta si la nationala si ghici ce interese va urmari? Asa daca vor semna toti cu Ana Maria,scapam de o problema macar. O sa avem si noi pentru prima data in ultimii ani selectia facute si pe alte criterii cum ar fi....valoarea:)) Seara buna:)

Vezi toate comentariile (63)
Comentează