FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 1-1

Gazul a frînat reintrarea CFR-ului în lupta pentru titlu » Au sufocat locomotiva

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Secunda 29 în Gruia. Piccolo trimite o aeriană din propria jumătate, Bjelanovici fixează pentru De Zerbi, iar italianul trimite "bomba" sub transversală.

Pentru medieşeni, care au dat lovitura în Ghencea etapa trecută cu un gol în startul meciului, s-a întors roata. Dar gaşca imprevizibilă a lui Pustai nu dezarmează aşa repede. Şi-a instalat punctul de control lîngă colţul careului de 16 al lui Nuno Claro şi declanşează atacul.

Alex Munteanu (9) îl întinde primul pe portughez, Kubala (10) nu nimereşte ţinta, însă a treia încercare e cîştigătoare. Ronaldinho de la Mediaş, Eric, execută o lovitură liberă, Edimar deviază nefericit cu capul şi pentru Claro traiectoria devine neclaro. 1-1 şi Eric se dezlănţuie. "Dinţosul" face slalom printre feroviari, finalizarea, cu şpiţul (16), se opreşte în picioarele lui Nuno, care mai scoate o dată (32), de la rădăcina barei, lovitura liberă din 25 de metri a aceluiaşi brazilian.

Forcing inutil
Cu Cîrţu exilat în tribună, clujenii primesc indicaţii la cabine de la preşedintele Mureşan. "Doctorul" părea că a prescris bine reţeta pentru "Gazul toxic" din prima parte, după primele reacţii pozitive la poarta lui Pleşca, şuturile reţinute ale lui Bastos (46) şi Bjelanovici (48). Atacantul croat l-a mai pus o dată în dificultate pe portarul Mediaşului, cu capul (71), iar Piccolo a fost blocat, in extremis, în 10 metri.

Nici căpitanul Cadu în două rînduri, nici De Zerbi, şut deviat în bară, nu au avut mai multă şansă pe final şi se confirmă tot mai mult că de pe reţeta succesului feroviarilor din acest sezon lipseşte ceva, eficienţa!

Gazdele au avut două penalty-uri!
Paul Unimatan a greşit grav de două ori aseară, şi doar împotriva campioanei. În minutul 35, Culio a fost faultat în careu de Pleşca (foto 1), însă arbitrul din Zalău a dictat aut de poartă! După 3 minute, Buican a intrat neglijent, cu piciorul foarte sus (foto 2), la Peralta, dar Unimatan a lăsat jocul să continue.

Cîrţu, în spatele băncii
Suspendat, Sorin Cîrţu a luat loc chiar în primul rînd al tribunei I, la jumătate de metru de banca de rezerve. Sorinaccio s-a pozat înaintea disputei cu mai mulţi puşti care au urmărit meciul din spatele antrenorului. Pe parcursul partidei, Cîrţu a dat indicaţii în permanenţă sau i-a transmis secundului Irimescu nemulţumirile legate de jocul campioanei.

Dică, fluierat şi umilit
Mijlocaşul Emil Dică nu e unul dintre preferaţii publicului din Gruia. O parte a spectatorilor a taxat prestaţia din prima repriză a fostului rapidist. Primele semne de dezaprobare au venit după ce Dică a pierdut o minge la mijlocul terenului. În minutul 26, contestatarii s-au înmulţit. Emil a preferat o pasă înapoi, deşi avea ocazia de a-şi pune echipa pe contraatac. Fanii au răspuns într-un cor de fluierături, aşa cum s-a întîmplat şi pe finalul primei părţi după o nouă  imprecizie a mijlocaşului. Cîrţu l-a schimbat în minutul 42, Dică plecînd afectat direct la vestiare.

- Fanii au afişat un banner la peluze: "Am reintrat în cărţi. Deranjăm?".
- Din minutul 61, Cîrţu a folosit patru jucători de atac: Bjelanovici, Sforzini, Bastos şi De Zerbi. În ultima jumătate de oră, Culio a evoluat pe postul de fundaş stînga!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
gazistu
gazistu  •  21 Noiembrie 2010, 10:45

daca era akaki in aparare nu luam golu ala, si daca era si markovic, asa ca am jukat cu 2 plombe in aparare, cu hoban in centru apararii, care sia revenit dupa accidentarea din meciu cu hotii de la dinamo si cu buzean, in dauna lui markovic, buzean care nu prea prinde echipa. TRTOVAC-LAZAR-AKAKI-MARKOVIC (BAZA)

cornel11
cornel11  •  21 Noiembrie 2010, 01:29

Mediasul a jucat atat cat poate la lotul care-l are si a scos un rezultat foarte bun . Daca vreti sa fiti corecti recunoasteti ca a fost un meci slab facut de echipa voastra . Sincer anul asta jucati foarte slab in campionat in liga parca jucati altfel.

cornel11
cornel11  •  21 Noiembrie 2010, 01:23

domnilor de la CFR ati ajuns foarte rau daca aveti pretentia ca o echipa sa domine meciul la voi acasa pai ce vroiati sa jucati voi pe contratac.....jenant.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează