FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - RAPID, SÎMBĂTĂ, 22:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

George Copos caută iar atacanţi!

Articol de - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

După ce a eşuat cu Despotovici, patronul giuleştean încearcă din nou să dea lovitura şi caută de zor un vîrf.

Campania impresionantă de achiziţii a Rapidului l-a costat pe George Copos 1,8 milioane de euro, iar finanţatorul nu vrea să mai investească o sumă impresionantă pentru a aduce încă un atacant. Pentru a avea lotul complet, Marius Şumudică mai cere un vîrf puternic de careu, iar şeful din Giuleşti vrea să găsească o variantă accesibilă.

Astfel, Copos şi-a pus ochelarii la ochi şi a început să caute pe internet un fotbalist pe care să-l împrumute pînă la finalul sezonului, cu opţiune de cumpărarea. Navigînd online, investitorul rapidist a observat că Braga, vicecampioana Portugaliei, are în lot nu mai puţin de 10 atacanţi! Nu a stat pe gînduri şi i-a contactat pe lusitani: "Vrem un atacant pînă vara viitoare, pe cine ne puteţi da?".

Două propuneri: Collado şi Keita
Portughezii i-au propus pe spaniolul Jose Collado (20 de ani) şi pe senegalezul Ladji Keita (27 de ani). Ambii au fost cumpăraţi în această vară, dar nu au loc la Braga, concurenţa fiind mare în ofensiva lusitanilor.
Giuleştenii îl preferă pe Keita, fotbalist pe care au încercat şi ei să-l cumpere în urmă cu o lună de la Vitoria Setubal. O altă soluţie e Carlao (24 de ani), de la Uniao Leiria.

14 goluri în 29 de partide a reuşit Collado sezonul trecut, cînd a evoluat la Gimnastic Torrelavega, locul 9 în Liga a III-a spaniolă

10 goluri în 25 de meciuri a marcat Keita pentru Vitoria Setubal în campionatul trecut

Afacerea Despotovici
Nu e prima oară cînd Copos caută pe internet un atacant pentru Rapid. Patronul giuleştean a fost cel care l-a găsit şi pe Ranko Despotovici, în urmă cu trei ani. Sîrbul a avut evoluţii modeste în Grant, reuşind doar 4 goluri în returul sezonului 2007-2008, trei dintre ele în ultima etapă, cu Vasluiul. Murcia l-a cumpărat în vara lui 2008, plătind Rapidului 1,5 milioane de euro, cu 300.000 mai mult decît achitase Copos pentru el celor de la Vojvodina Novi Sad.

"Mi-e frică de Unirea"
Marius Şumudică e îngrijorat înaintea partidei cu Unirea Urziceni, de sîmbătă. Antrenorul Rapidului spune că ialomiţenii formează cel mai puternic adversar din Liga I: "Unirea e cea mai bună echipă din România, m-am convins de asta anul trecut, cînd eram la Bistriţa. Joacă de mult timp cam în aceeaşi formulă şi în plus sînt foarte bine organizaţi, la toate nivelurile. Îmi e teamă de acest meci, dar sper să trecem cu bine peste el".

Arbitraţi de "talisman"
Partida de sîmbătă, Urziceni - Rapid, va fi condusă la centru de Augustus Constantin. Giuleştenii au motive de bucurie deoarece nu au pierdut nici o partidă arbitrată de vîlcean. Augustus a fost delegat la 31 de meciuri ale rapidiştilor, 24 dintre acestea s-au încheiat cu victoria alb-vişiniilor, iar 7 au fost remize. Asistenţi vor fi Sebastian Gheorghe şi Dragoş Iliescu.

- Dorit din nou în Giuleşti, Dani Coman (31 de ani) e aproape de a deveni jucător liber de contract. Portarul a fost ieri la LPF, unde a făcut memoriu pentru a putea pleca gratis de la Braşov.
- Şumudică despre Cassio: "Se pregăteşte bine şi sper să-l am în lot cît mai curînd. Nu i-a fost uşor pentru că a fost nevoit să tragă tare la antrenamente".
- Joao Paulo Andrade (29 de ani) a fost declarat ieri oficial liber de contract, după ce şi-a încheiat angajamentul cu Le Mans. Acesta e dorit în Grecia, Spania şi Portugalia. Pe rapidisti.ro, fanii au propus să facă o chetă pentru a-i putea suporta salariul. În Franţa, Andrade lua 500.000 de euro pe sezon!

Citește și:

Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
Euro 2024
Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP
Nationala
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (11)
mario.br
mario.br  •  28 Iulie 2010, 16:21

nu mai inteleg nimic...cred ca santeti bolnavi...cum adica campania impresionanta de 1,8 mil!!!! cati au fost adusi??? 8-9-10 cu 1,8 mil!!! nu stiu cum puteti scrie asa ceva??? alte cluburi platesc suma asta numai la semnatura contractului!!! nu va e rusine sa scrieti asa ceva??? voi ati calculat cat a dat pe fiecare jucator??? cam cat platesc prin diviziile inferioare in spania/italia/etc...terminati odata cu stirile astea prostesti...

dan19
dan19  •  28 Iulie 2010, 14:50

alte tepe ca j. paolo pinto

razvanbrc
razvanbrc  •  28 Iulie 2010, 11:45

Daca vrei sa castigi bani lucrand de acasa, trimite un mail la [email protected]. Ai un sold de inceput de 26$!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează